Mette Frederiksen har det seneste år vakt mest opmærksomhed, fordi hun har flyttet sin datter fra en folkeskole til en privatskole. For Mette Frederiksen var datterens skoleskift særligt belastende, da Frederiksen tidligere har markeret sig som en stærk fortaler for den danske folkeskole.

Engang kom Mette Frederiksen, der sandsynligvis stadig er et godt bud på en minister under Helle Thorning, i medierne af helt andre årsager. På sin første valgplakat poserer en purung og rødkindet Mette Frederiksen splitterragende fornøjet på et foto, hvor den kødfulde krops erogene zoner alene er dækket af en oppustet rød ballon med et påtrykt A.

Plakaten vakte berettiget opmærksomhed, men det forlyder, at den ældre og mere modne Mette Frederiksen har haft travlt med at opspore de populære plakater med ungdommens ynder med destruktion for øje. Politiske fjender har også forgæves været på jagt efter plakaten.

The following two tabs change content below.

Har du noget at bidrage med?