Mens Danmark har en klar førerposition inden for områder som film, litteratur og kunst, er det en beklagelig kendsgerning, at musiklivet til en vis grad stagnerer. Dette skyldes i høj grad en alt for traditionel holdning på konservatorierne.

Faktisk er den eneste herhjemme, der repræsenterer en virkelig fornyelse, måske komponisten APPLESAUCE. Her får DenFris læsere så mulighed for at høre en komposition, som mange mener, er i det mindste 200 år forud for sin tid.

Applesauce 200 år forud for sin tid

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?