I en årrække var Weekendavisens Poul Pilgaard Johnsen en velskrivende og anæmisk udseende mand. Det blodfattige look var der ingen sex i (firserne var for længst forbi), men så genopfandt Poul sig selv.

Det startede med, at han skrev bogen Forførerne om mænd og kvinder, der ”stiler højt og er nået langt”. Og flyttede sammen med sangeren Claus Hempler, der om nogen er kendt som forfører (Hempler var trods alt kæreste med Dicte, inden hun blev enlig mor og deltager i Vild med dans). Og begyndte at interesse sig for champagne (og lidt for kunst). Og lod sig fotografere i hvide jakkesæt. Og købte en Jaguar.

Så var transformationen fra vestjyde til verdensmand fuldbragt.

Nu er der kommet grus i maskineriet. Poul Pilgaard Johnsen er blevet taget for at køre for stærkt. Godt nok på E39 – Danmarks mest øde strækning. Men alligevel…Politiet tager den slags alvorligt. I hvert fald når man kører 161 km/t. Og det er netop, hvad Poul Pilgaard Johnsen har gjort.

På sin Facebook-profil efterlyser han derfor en god kørelærer i København, da han skal op til en orienterende køreprøve.

Denfri følger sagen.

The following two tabs change content below.

Har du noget at bidrage med?