Gad vide om Chelseas manager Carlo Ancelotti har en yndlingsspiller på sit hold? Hvis han har et, er det nok ikke Ashley Cole…

Her gik man ellers og troede, at Ashley Cole havde nået toppen af bjerget over egne dumheder, da han gentagne gange valgte at være sin ekskone Sheryl Cole utro (giv dig selv fornøjelsen af at google den unge dame — men undgå hendes musik). Men nej.

Den promiskuøse engelske landsholdsspiller har overgået sig selv, da han forleden valgte at medbringe et gevær til træningen i sin klub Chelsea FC. Det er i sig selv lettere ubegribeligt, hvorfor han valgte at medbringe geværet, men endnu mere uforklarligt, at han samtidig vælger at skyde en 22-årig praktikant tilknyttet klubben?

Episoden har lagt så stort pres på den i forvejen pressede manager Carlo Ancelotti, da episoden mildest talt ikke giver indtryk af en manager, der har styr på sit omklædningsrum. Så Ashley Cole har via sin geværskandale muligvis kostet sin træner jobbet.

Det startede ellers så godt i efteråret, som forsvarende mestre startede Chelsea sæsonen med at score 11 mål i sine 2 første kampe, og alt var godt. Men siden da er Carlos assistent blevet fyret uden synlig grund, antageligt af den russiske ejer af klubben hen over hovedet på Carlo. Resultaterne har været ringe, og kampen om mesterskabet er for længst tabt. Derfor ville det måske ikke være helt ude i skoven at sætte en mønt på at Carlo snart bliver vist døren af Chelseas russiske ejer, Roman Abramovich.

The following two tabs change content below.
Redaktionen

Redaktionen

Redaktionen på DenFri
Redaktionen er Michael Jeppesen, Martin Ingolf, Rasmus Rosenberg Larsen og Mikka Tecza. Læs: Om DenFri
Redaktionen

Nyeste indlæg af Redaktionen (se alle)

Har du noget at bidrage med?