32-årige Anders Behring Breivik, der er anholdt for de omfattende terrorhandlinger i Norge, beskriver sig på Facebook som kristen og politisk konservativ. Blandt sine yndlingsfilm noterer han Gladiator, 300 — og Lars von Triers Dogville.

Norge blev i går ramt af en tragedie af ufattelige dimensioner, da en bombe i Oslo og en skudmassakre på øen Utøya nær hovedstaden kostede adskillige menneskeliv. 91 personer er foreløbig bekræftet døde. Norsk politi sigter den 32-årige Anders Behring Breivik for at stå bag de blodige angreb.

Anders Behring Breivik har en profil på Facebook. Af denne fremgår det, at han er født og bosiddende i Oslo, og at han frekventerede Oslo Handelsgymnasium. Han beskriver sig selv som kristen og politisk konservativ.

Hans favoritfodboldhold er den norske klub FK Lyn, mens hans yndlingsfilm ifølge profilen er Gladiator, 300 og Dogville af den danske instruktør Lars von Trier.

 

 

 

 

Facebook har øjensynligt efterfølgende slettet Anders Behring Breiviks profil.

The following two tabs change content below.

Har du noget at bidrage med?