Homobaren Never Mind ønsker at være et fristed for homoseksuelle og vil ikke acceptere kysseri mellem heteroseksuelle. Fredag nat førte den politik til bortvisning af gæster fra homobaren, der heller ikke accepterer, at heteroseksuelle “tager seksuelt på hinanden eller hænger i stripperstangen”.

Fredag var homoseksuelle Jobbe Joller i byen med fem venner. Sin homoseksuelle ven Martin og to heteroseksuelle kærestepar. De endte på baren Never Mind Gay Night Club (http://www.nevermindbar.dk/), som af sitet Alt Om København beskrives som et “festligt og imødekommende homo-sted”, hvor “dedikerede stamgæster fremhæver stedets publikum som den store attraktion: Never Mind tiltrækker mange forskellige typer i alle aldre, og der bliver ikke set skævt til nogen, uanset om man er toppyntet transvestit i skriggrønne netstrømper eller et afdæmpet kærestepar i fyrrerne.”

Den beskrivelse holdt ikke vand fredag nat, hvor to af Jobbe Jollers heteroseksuelle venner kyssede hinanden under besøget på Never Mind. Det afstedkom en påtale fra Never Mind’s dørmand, og da Jobbe Joller sagde til dørmanden, at det var diskrimination af heteroseksuelle at forbyde dem at kysse, udløste det et større skænderi, der førte til, at Jobbe Joller blev bortvist fra stedet.

Bloggen Homotropolis har en udførlig artikel om episoden og har indhentet en kommentar fra Never Mind’s indehaver Christian Carlsen, som i en mail til Homotropolis skriver følgende om stedets politik:

Nevermind svarer tilbage allerede lørdag i en mail, hvor der står at der “ikke er mange homosteder tilbage i København, men at Never Mind er et af de steder der er tilbage, og det er vigtigt for homomiljøet at Never Mind bibeholdes som et homosted. Derfor er det ikke tilladt for heteroseksuelle at kysse med videre på Never Mind Gay Night Club”.”

http://www.homotropolis.com/2012/04/artikler/homobar-forbyder-heterokys/

 

Never Mind. Her må heteroseksuelle ikke kysse, tage seksuelt på hinanden eller hænge i stripperstangen. Til gengæld må de gerne holde i hånd. (Kilde: Homotropolis, der har været i kontakt med Never Mind’s indehaver)

The following two tabs change content below.

Har du noget at bidrage med?