Arbejdslooser er også et job med fryns i form af frihed. Selvom jeg gjorde rent i hele hytten, købte ind, lavede un-handyman-ting og så videre, var der stadig tid til at drikke en Six-Pack og onanere i 2 timer, inden Serena kom hjem fra sit job som IT-Supporter.

Avancerede som vi nu en gang var, spurgte jeg om jeg måtte slikke hendes fisse, inden aftensmaden?

”Joh, men det er en arbejdsfisse.” — sagde hun.

”Jeg elsker arbejdsfisse”, svarede jeg.

Det er cool at guffe gryde, mens gryderetten simrer. Det er med en fisse, som med gammel ost. Hvis man kan lide lugten, æder man den med hud og hår. Måske uden hår. I USASPISER” de jo fisse og “BLÆSER” pik!

Jeg har uendelig sympati for de ensomme mænd som aldrig får noget, det er jo blevet et totalt samfundsproblem, og man får heller ikke noget på datingsider, med mindre man har et perfekt BMI og er rig! Og er man rig, kan man købe en russisk– eller thai-luder, med hjem tak!

For at trappe ned på behovet er det, eksempelvis, ikke strengt nødvendigt at gogge den af til gratis porno på nettet – og hvis man går i byen uden intentioner, dukker der nok noget op – det kræver så lidt charme.

Og man behøver jo heller ikke at gogge den af hver dag. Det er som et rygestop. Stop med at tænke på sex! Men er det muligt? Nej, det er det ikke, men prøv alligevel.

Hvis man ikke er perfid og misundelig, kan man godt få fisse – desværre er jeg begge dele.

Der findes sider på nettet om, hvordan man begår sig med kvinder ude i byen. De skal domineres og nedværdiges. Det mener David X, som har kneppet alt i verden, og holder kurser for fisseløse mænd. Han bruger bl.a. den gamle frase: ” Nå, din døde vandrotte. Skal du med hjem og have noget pik?”

Man kan sagtens leve uden sex i 3 år, men det er fanden-fucke-mig ikke sjovt, aldrig at få noget! Den evige riven i banditten driver en til vanvid. Men be cool, David X is out there!

Når jeg var på druk med psykologen, og til sidst ville hjem, sagde han altid: ”Nå, ja du har jo varm mad der hjemme.”

Selvfølgelig er alt nemmere når man er ung. Jeg behøvede bare at vifte med pikken og straks fik jeg et blæs. Hvis jeg mødte en chick der sagde: ”Jeg går ikke med dig hjem og knepper hjernen ud på dig!” Svarede jeg: ”Hallo, det behøver jeg virkelig heller ikke!”

Men mystisk, at hun brugte netop min scorereplik!

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?