Jeg havde et job og indgik i samfundets hjul — working nine to five. Serena blev kontorvikar, sexlivet gnistrede, og der var penge på kontoen. Vi var nærmest real folks og vi fuckede ikke så meget rundt. Jeg skrev på en novelle og en kammerat mente; det var meget Dan Turell’sk.

Serena havde problemer med at stave. Jeg købte kryds og tværs’er og Anders And-blade til hende. Da vinteren nærmede sig, læste jeg Agathe Christie for hende i sengen. Hun var en ørn med sine astrologibøger og hun spåede også folk med spillekort. Og lige gyldigt hvad, så ramte det altid plet. Weird.

I mangel af småbørn havde vi altid en eller to katte. Og søstrene drillede med, at hvis Serena skulle føde, ville hun føde en kat.

Katte er kløgtige dyr. En af vores rendte efter en krøllet piberenser og kom tilbage med den, når man havde kastet den. Vi havde faste besøgskatte, der var født i baggården, som også overboen havde adopteret. De havde telefonnummer i en rem om halsen.

En dag ringede en mand og meddelte, at vores kat; Elizabeth, var kommet til skade. Tak, sagde jeg da han overrakte hende. Hun var stendød, ramt af en bil ude på gaden.

Alle andre blev skilt. 20erne er noget rod, især hvis man får børn. Hvis der var knas i vores forhold, mest på grund af mine drukture, rejste hun bare en tur til Ibiza, alene. Så kunne jeg lære det! Og jeg kunne løbe hornene af på dødsdruk. Den slags får man ikke fisse af, men never mind, det endte tit med et black out — og vågnede jeg tilfældigt i en fremmed kvindes seng, kunne jeg ikke huske om vi havde haft sex.

Jeg hentede hende i lufthavnen, efter Ibizaturen. Hun havde en grøn plisseret nederdel på, og var hamrende brun, med de flotteste ben nord for Alperne.

Det var sådan, at uanset hvor meget vi havde fucket rundt, var vi i symbiose når vi var sammen. Måske nærede vores sidespring ligefrem vores sexliv. Pagten indebar beskrivelser af vores eskapader, uden at blive for detaljeret. Somme tider gjorde vi status og fik skeletterne ud af skabene.

- Right. I did all that nasty stuff, but you’re still my number one!

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?