Vi gik ind i en tør periode med et tætbevokset kratværk. Overgangsalder er lige som New Age-stuff, man kan ikke se det, men man tror på det. Jeg måtte gribe til utraditionelle metoder, som kokain og havepleje. Det blev så til 2 timers Duracell-sex og det var så det. No satisfaction.

Hun gav mig den helt store tur i hjørnesofaen, lige inden jeg rejste til Kroatien for at besøge min far. Bare så jeg ikke glemte, hvor god hun kan være.

På min rejse bestilte jeg ikke meget andet end at drikke mig stiv og strandbade med min fætters børn. Jeg fik vandret et par km om dagen. I weekenderne gav jeg den gas med flaskevis af vodka til ungdommen i et nedlagt saltlager, som var omdannet til technodisco.

På den anden side af øen havde de en “Drogabeach” med technomusik og stoffer. De unge var helt væk til midnatsparty om lørdagen. Der gik ikke en bus derover, men der gik en morgenbus, hjem igen.  Jeg droppede tanken og røg pot med min fætters store drenge i lagerrummet.

Min fætter har en udendørscafe, hvor de store børn og deres kærester også arbejder. Min fætter smed en 37”er ud på torvet, så kunderne kunne følge med i VM i fodbold. Jeg så på bold, mens de mindre børn solgte havfossiler på en trappesten. I fars familie lærer man tidligt at være buzinessminded, men af en eller anden grund misser det altid for mig.

Jeg fyrede kassen af og talte i mobil for 12 K på 20 dage. I de hede nætter røg jeg pot i fars underetage — og stille og roligt drak jeg 20 pils og røg 80 Marlboros, om dagen.

Far og vennerne klippede hans 40 får og slagtede et lam. Vi var 7 mand til middag i 37 C på terrassen — og lammesuppen overgik alt, hvad jeg har smagt af suppe. Næste dag skulle vi spise rester, og far mente ikke vi behøvede at drikke øl til.

Jeg kiggede dybt i mine lommer, en dåseøl kostede 8 Kuna (som er ca. det samme som kroner) men man kunne købe en hel liter øl i plastflaske for 12 Kuna. Jeg købte 4 liter øl. 7 voksne mænd kan sgu da ikke smovse lam fra gryde, uden øl!

Da dagen for min hjemrejse nærmede sig, ankom min bror og hans kone og deres 3 pigebørn. Konen hev alt ud af hytten og gjorde rent i 4 timer, fordi jeg havde tilrøget hele underetagen.  Jeg flyttede ind til naboen, hvor der var udsigt til havet fra mit værelses altan. Jeg havde forudbetalt, mens jeg havde mønt. Det kostede 200 pr. nat.

Min brors piger opsporede 3 skildpadder på naboens grund og fixede et lille reservat til dem i baghaven. Hannen jog hunnerne op i et hjørne, men når han skulle bestige dem tiltede han rundt. Det havde vi meget sjov med.

Jeg var på lowbudget de sidste par dage, det blev kun til en sixpack og 40 smøger. Men der var gratis øl i min fætters cafe. ” We are family!” — sagde han.

Far gemte på et par af mine 100-Euros og jeg betalte de 100 til fåreklipperen. Den anden gav jeg far, da vi tog afsked. Far var ikke længere rig. Skattevæsenet i Kroatien er lige så grådige som det danske.

Far kører ikke på motorvej, så jeg fik chauffør på, som jeg havde betalt da jeg ankom til Zagreb. Jeg stak ham 100 Euro, men det var også en tur på 250 Km.

Min baby hentede mig i lufthavnen i den gamle Opel. Vi ævlede hele aftenen og hun hev resten af mit cokestash frem. Duracell-sex igen. Derefter trak hun lynlåsen op.

Mange aftener sad jeg og røg tør tobak fra skodder. Jeg tænkte lidt over hvad der var mest tørt; tobakken eller kussen?

Efter mange overvejelser gik 1. pladsen til hendes knastørre kusse!

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?