Indrømmet; jeg har været lige ved at få fisse i Jylland, da Pateren og jeg skulle besøge nogle bloggere IRL. Men jeg fik kolde tæer.

Pateren; Martin Thorleif Skov fra WP, en falleret kirkegårdsleder fra Ærø, inviterede mig på en jyllandstur hvor der nærmest var garanteret fisse til mig, da en af vores veninder havde spillet kraftigt op pr. telefonsex!

Med 5 kasser mjød tog vi til Herning og besøgte Cognacbrølet, fra den gamle EB-blog. Martin tryllede en 50er om til en plovmand og datteren måtte beholde den. Det var sjaw!

Næste dag skulle vi besøge indijaneren og fiske i Gudenåen, men det blev de to bøgetosser jo bare for stive til.  I stedet gik vi på druk og mødte Vivi Spæk på et værtshus. Hendes søn mixede et par joints af hjemmedyrket skunk i gårdhaven, midt i Silkeborg. Der var det lige at Pateren og Indumjaneren blev for påvirkede til at kunne spille billard.

Hål hæft, det var sjaw da Pateren skreg på hotel! Vi endte i sønnikes klublejlighed og Pateren fik et par rap af Vivi Smæk i sengen. Men vi havde da ikke lige noget sted at sove. Det endte med at Pateren blev lidt frisk og vi tog Suzukien til Herning. Cognacbrølet var klar og de blev sgu kærester, selvom Pateren var gift.

Den kærestehistorie endte vist brat en dag han kom uanmeldt og så en fremmed bil i indkørslen, gik rundt om huset og kiggede ind ad soveværelsesvinduet — og der lå hun, den skide blogludder, i sengen med en grim sønderjyde!

Hål kæft, det var sjaw!

Pateren formåede at blive fyret i et job som kirkegårdsleder i Vordingborg, inden han startede –  fordi han bloggede og der var PATTER på hans blog!

Vi var med til at køre EB-blog i sænk og vi blev bannet, men fandt ind ad diverse bagveje, når der var HUL! Hål kæft, det var sjaw!

Vi fandt sågar et hul på Redaktør Madsens blog.

EB-blog var bare så sjaw, vi var 5000 medlemmer, men kun ca. 40 der skrev og vi forfulgte diverse bloggere og Pateren fik flere politianmeldelser. Der var en der hed Otz, der tog bloggen som gidsel med selvmordstrusler, hål kæft; 3 meter reb og en krog!

Vi skrev altid 3 liter pap og en HEL flaske rom, i enden på vores blogs om Otz. Og han havde en gang en veninde, der glatbarberede ham over hele kroppen, undtaget på hovedet. Hål kæft, jeg døde af grin!

Pateren besøgte ham og de drak en flaske whiskey og han gav ham knaller. Hål kæft, så skulle Otz med ambulance.

Den gang havde jeg blogget et par år, men aldrig haft det så sjaw!

LOL og ROFL blev håndgribelige begreber, for vi kendte jo de idioter vi bloggede med.

Shit, det var sjaw!

Indlægget er en del af Blogskolen.

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?