Psykologen mente, at Rifbjerg godt kunne lide, hvis der var noget gult ved gylpen på et par netunderbusker. Jeg har ikke nogen særlig mening om Rif, men han skrev en god bog for mange år siden; ”Den Kroniske Uskyld”. Den læste jeg i skolen og lavede nærmest en afhandling af den, i en lang stil.

Rif er stor og han efterlever psykologens bud på forfatterskab; at nedgøre andre og fremhæve sig selv. Men han røg hash på rådhusets trappe med Ebbe Kløvedal og mindst en af dem inhalerede.

Midt i provoræset kom Suzanne Brøgger på banen og hun er også stor. Jeg læste ”Fri os fra Kærligheden” i 79. Og senere ”Creme Fraiche” og ”JA”. Brøg blev mainstream og hendes bøger er oversat til tyrkisk. Det ville være cool hvis hun blev oversat til kinesisk.

Jeg gik ikke så meget op i gule pletter på underbukser, men jeg tog ofte et snif udflåd fra de øverste trusser i vasketøjskurven, i gamle dage. Jeg kunne simpelthen ikke lade være. Jeg slikkede ikke på trusserne, men jeg snusede kraftigt.

Som teenager snusede jeg til mine fingre, når jeg havde fået FF; fingerfisse. Der var god snus i timevis. Men man kunne jo løbe ind i en hørmer og så vaskede man sine hænder. Og alligevel sad den fast i flere dage.
En klam kusselugt kan følge en hele livet. Jeg husker en fra min ungdom, en specielt fæl fjams. Pyha, men værre bliver det aldrig. Der er altid én der slår alt.

Tykke Thorvald og jeg kneppede nogle tøser hjemme hos ham, når hans gamle var i sommerhus. En gang havde vi fået en sygt liderlig tøs med hjem og midt i løjerne jog han pikken hårdt i bund, i røven på hende. Den faldt ikke i god jord, men vi grinede bare.

Vi var en klike der røg hash og tog speed til fester. Thorvald og jeg var Bowiefans og vi gik i pigejakker og damestøvler. Vi brugte også make-up, specielt brun creme, fordi vi ikke kunne klare solen, når vi havde røget en jordhookha — og vi var temmelig blege.

Vi kneppede også et par modne kællinger sammen og Thorvald strakte deres rektum med sin tøsehånd. Den knejt var forud sin tid med hensyn til fist. Senere fik vi kærester, som opdagede vores spillopper. Så var fanden løs i Laksegade.

Men det var tiden, og den sexuelle frigørelse, der gjorde at unge eksperimenterede vildt og skulle afprøve grænser — og med al det sex der var i storbyen, var det jo idiotisk at ryge i parforhold. Med mindre, at man som jeg, havde 3 kærester ad gangen.

Friheden til at kneppe hæmningsløst var stærkt prioriteret og Guderne skal vide, at vi strakte den lige til AIDS kom til landet — og byen var fuld af brunstige mandfolk og fæl fjams!

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?