Vi fik ny lejlighed på Ørnevej i NV-kvarteret. Det var for en gangs skyld mig der stod på kontrakten. Serena havde tegnet det hele, med plads til brusekabine og toilet. Toilettet var på bagtrappen. Vi rev en væg ned så vi kunne få spisekøkken.

Samme aften vi havde startet projektet slog lynet ned, bare sådan. Jeg var ustyrlig og hun skred og smækkede med døren. Så stod jeg der med pikken i hånden. Heldigvis var huslejen til at betale og jeg gik på druk. Jeg blev Bukowski lookalike. Nede i gaden lå en lille tøjbiks, hvor jeg solgte Serenas dyreste klude, i kommission.

Om morgenen, når jeg forlod mit hul, hentede jeg til 3–4 pils i tøjbiksen og med en stavl LP’er under armen, gik jeg på jagt efter de næste bajere. Om aftenen gik jeg den lille dødsrute på Nørrebro. Cafe Stjernen var et stop på vejen. Jeg solgte Lp’er for en øl.

Hun stod ved baren med en veninde og der var øjeblikkeligt kontakt. Der gik 5 minutter inden vi snavede, mens veninden var på toilettet. Veninden gik forholdsvis hurtigt og der var kun én vej. Hjem i hullet og give hende den for hårdt i røven. She likes it!

Jeg fik ikke kun en elskerinde, men også en økonomisk støtte. Hun havde en bog-frimærkebiks på Nørrebro og boede i et lille værelse i Rødovre. Efter første knald aftalte vi at mødes på Cafe Sommersko. Hun troede ikke jeg ville møde op, men jeg fik hende med på en tur på Grønningen og lokkede med sex i en busk. Det var da helt ok.

Hun var sgu kinky og magtede King Kong-dildoen, som jeg havde købt som en gimmick for at tage pis på drengene på værkstedet, hvor jeg kørte lidt biler for chefen, så jeg kunne holde mig til druk bare om aftenen.

Min ven, psykologen, gad ikke sekundafisse mere, men jeg blev jo betalt med sprut og hun var til røv. En vigtig detalje for mænd sidst i 20’erne. Ved siden af mødte jeg en anden, som også var blevet vraget af sin fyr. En skorpion som Serena. Vi hadede skorpioner og hun kunne drikke mig under bordet! Der er ikke noget som synet af en storbarmet brunette, der kommer dansende med 4 glas whiskey på Det Gyldne Krus kl. lort.

Den nye kunne lide min sæd! Hm, nice, men stadig sekunda. Savnet af Serena blev til druk med dødsforagt og mange kællinger falder for en bad ass. Uomtvisteligt!

Da jeg bare turede rundt i Nørrebroparken i dagtimerne, når jeg ikke lige var i bogbiksen, søgte jeg og fik et job som køkkenrengøringsfidibus i en integreret institution. Til samtalen nævnte jeg Astrologi, og blev ansat.

Den gamle klamme souschef trængte mig op i et hjørne af et forrådskammer, pyha, kollektivist med små lange hængepatter, liderlig som bare fanden. Jeg var nødt til at afvise en tur på landet med børnene, men en skolelærer gav hende et dyt på mine vegne.

Det værste ved tilfældige sexpartnere er tidspunktet, hvor de bliver forelsket, til trods for, at de instinktivt må vide, at en fordrukken stodder, ikke er værd at samle på.

Jeg havde et trick med at ordne tv-antennen og bang, så lå de der. Jeg har såret kvinder på samlebånd fra jeg var 15 og langt op i 30’erne. Serena og jeg blev også enige om, at engangsknald skabte mindst problemer for vores promiskuøse livsstil.

Men nu havde hun så forladt mig, igen. Og indrømmet, jeg går i spåner og må ruste mig med druk, når det sker. Det er ikke uden grund, at vi mødtes d. 9. April. Jeg har altid været besat af hende. Men jeg fuckede grundigt rundt, når vi var adskilt.

And all for what? At vente på den dag Serena møder op og forlanger hjælp til indflytning i en moderne lejlighed med spisekøkken og bad. Den dag, hvor vi knepper igennem igen. Den dag hvor vi genoptager pagten. 7–9-13. Coke og dildoer!

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?