200 meter fra baggården lå værtshuset Silver Dollar; på Sølvtorvet.

Vi var en broget flok med hang til hasardspil og sommetider var Hells Angels massivt tilstede med gæster fra udlandet. Gøgler tog sig den frihed at hive Serena ud i entreen, stikke sit grimme fjæs op i hendes ansigt og spørge: ”Skal du med på druk?”

Serena har altid et svar parat, men jeg blev lidt nervøs efter 5 minutter og henvendte mig til Præsidenten Mike.

Sammen åbnede vi døren til entreen og Mike sagde: ” Hva’ øh, er du ved at voldtage damen?”

Den gang havde en HA’er sparket en pige i ansigtet i Holland, midt under ”The Train”, hvor 13–14 mænd hygger om en kvinde. I dette tilfælde var hun oven i købet spændt fast til en gabestok. Det billede satte sig fast i mig. Men som en af banditterne ytrede til en avis: ” Hun kunne sgu li’ det, indtil en eller anden idiot sparkede hende i hovedet!”

- Den næste streetstory handler om, at jeg 25 år efter mødte Præsidenten Mike på en psykiatrisk lukket afdeling. -

Man kan have sine heldige dage. Jeg sad i et spil halv tolv med nogle unge hajer, og Serena tømte den enarmede for mønt. Hun kom rendende hele tiden og havde haft jackpot igen, mens jeg rev en pulje på 1800 Kr. hjem. Vi endte med + 6 K og købte et klædeskab hos en snedker på det næste hjørne, i kælderen. Snedkeren satte det op for 150 Kr. og forklarede os hvorfor man bruger møbelplade — ellers ville det gå som Kong Volmars røv. Det udtryk brugte han flere gange og vi flækkede af grin.

Serena ville gøre den lille lejlighed High Tech og det lykkedes ganske pænt, med en stærk indsats fra min side. Jeg lagde vinylfliser og malede hytten. Hun havde tegnet det hele ud fra en sort lampe over spisebordet og hun stod for alle indkøb af møbler. Crome, marmor og læder.

Påvirket af tiden skulle vi også prøve S/M, men hun kunne ikke lade være med at grine, når jeg kom slæbende med figurspejlet, reb og håndjern. Der er lidt for meget set up og for lidt liderlighed i S/M.

Og hvor var det lige det kom fra, at vi skal gå på sexskole hos Joan Ørting? Og er parterapi ikke bare penge ud af lommen? Det er tydeligt bevist, at man kan skrive en bog om MÆND, med en 7. klasses eksamen – det har Carl Mar gjort.

Vi er åbenbart så mættede af porno og sexuelle undertoner fra reklamer, og Ib Pikaels overtoner, at vi bliver frigide og impotente, når der skal knaldes. Hvad gør man når solen står lige på i Peru? Er det ok at være impotent, når man betaler alligevel?

Hvad nytter det, at en pige tænder på min speedsnak, når jeg ikke tænder på hende lige i det øjeblik det skulle være? Og hvorfor gik jeg overhovedet med hende hjem? Kan Carl Mar hjælpe? Nej, det kan han ikke, han ævler for pengenes skyld og viser sig på fotos med sin lille regnorm — og den er han stolt af!

Jeg ville ønske, at disse coaches og sexterapeuter sagde sandheden. Carl Mar skulle stå frem og sige;
”Ja, jeg ER en no good for nothing damned motherfucker – og jeg kan ikke hjælpe dig, men jeg vil gerne have dine penge!”

Jeg kender rockere der vil sige det!

Og HA-drengene har været hos Carl Mar. Og han blev bange for dem, da de vendte psyken mod ham.
Jeg vil da overveje en skønne dag at være der i Kokkedal, med mine rå venner, med bar røv — og drikke al hans sprut i den fri bar, mens vi hiver i vores pikkemænd.

Og når kællingerne tænder på det, går vi ned med et blackout, mens en flok HA’er røvpuler Carl Bar! I gabestok!

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?