Måske var det nemmere i 80erne, før dating og facebook, man var jo nødt til at opsøge selskab og gå ud. Det kunne ende med et knald. Og der var masser af opgejlede kællinger, der ville have pik.

Mange mænd troede fejlagtigt, at jeg kunne frembringe fisse, blot ved min tilstedeværelse – og det kunne jeg også – men de kørte ikke rigtigt med, når jeg havde frembragt en steg ved baren. Kvinder tænder på humoristiske mænd. Og så kan de være nok så grimme.

Jeg var der jo ikke for fissens skyld, men for branderter så store som Charles Bukowskis. Øllet flød i en lind strøm, så længe jeg providede kvinder til vores selskab.

En gang på Andys Bar blev et skuespillerpar begge hotte på mig – og det skabte røre og sprut. Manden var en gammel stodder fra Det Kongelige, med en yngre blondine. Svinet brændte sgu varm på mig og var ved at tæve konen. Til sidst forlod han os. Jeg havde ingen intentioner, men øllet flød.

Det eneste jeg ikke gjorde var at nasse af bøsser, det ville ikke være fair. Men ret så ligegyldigt, når jeg kunne nasse af flotte kællinger. Se, det er en bedrift.

Psykologen siger, at det er de flotte kællinger der styrer verdenen, hvilket nok ikke er helt ved siden af. Udover Bukowski anbefalede han, i samme mundfuld; William James, psykologiens fader. ”Livet er hverken farce eller nydelig komedie, men noget vi må bivåne i sørgeklæder i håbet om, at den bitre smag vil rense os for al dårskab!”

Bukowski siger; ” Han havde 30 cm slap pik!” Så er tingene sat på spidsen.

Og Bukowski kneppede altid en kælling i stående position, og bagved stak en syg bisexuel stodder en stiv pegemand op i hans rektum! ”Han vendte sig og klippede ham én!” Og han lagde sig altid tilbage og HUN gav ham verdens bedste knald. All of them!

Og Bukowski har levet lowlife i LA — Og Bukowski er for nogle; verdens bedste forfatter. Nuvel, om sin samtidige; Henry Miller, — skrev Buk; han er god når han er god. Og vice versa.

Jeg vil alligevel anbefale Miller, som har masser af autentiske sexscener – som Suzanne Brøgger åd råt. Men Miller gav hende nok en pose sæd, eller noget. Indrømmet, jeg elsker Brøg, hun er også skorpion som Serena. Psykologen spurgte mig en gang om man kunne kneppe en 70-årig? JA, hvis hun hedder Suzanne Brøgger.

Min passion var at skrive bizar porno og jeg sendte en fil til Zentropa til de to tosser, som har bixen. Mit shit var så perverst, at selv Lars Von stod af, men han har sikkert brugt noget af dialogen i Nymphomaniac. Perverse svin! Også ham der den tykke med cigaren og en kort penis!

Nuvel, Triers unipervers er jo nok, et eller andet sted, vedkommende. Måske. Men 5-minuttersreglen overskrides og det er no go. Dog er han, et eller andet sted, stor. Som hans ven, den pædofile Polanski – hvoraf jeg har set alle hans film og læst ROMAN af Polanski.

Som Trier kan jeg også lide De Store; Bergman, Passolini, Fellini, og absolut sort/hvid Hitlerhistorier og dejly nazidokumentar. Af nazifiktion har jeg set Inglorious Bastards ca. 80 gange, siden hen gav jeg den til Michael Jeppesen ved en optagelse af mit shit; ” Genesis” på radio24/7.

Som Trier har jeg også prøvet lykkepiller, som kan give en farlig tilstand, hvis man ikke har kuk i kysen i forvejen – og det har vi. Von T og jeg! En anden ting er, at man bliver impotent af Cipramil, hvilket nok er årsagen til Triers perverterede sexuelle tankegang. Når man ikke kan, dukker det op i drømme. Alle ens latente perversioner i et skønt mix. Man kan også blive deprimeret af Cipramil, selv om det er et antidepressivt stof.

Han burde prøve et seranaseprodukt jeg fik en gang, og første gang jeg tog 4 mg, havde jeg ståpik i 30 timer, uden en fisse i nærheden! Det var sgu nogle bangers de der 4 mgs Rispardal.

Der er så meget psykofarmaka man kan trippe på, men det er ikke tilrådeligt og da slet ikke hvis ikke man har en vævefejl i badehætten. Men oveni de psykisk syges medicinering — hvis ikke de dropper det — ryger de hash, drikker Masterbrew og tager de stoffer andre tager: Kokain, Amfetamin, Ecstasy og Fantasy.

Som Bukowski siger: ”Find something you love and let it kill you!”

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?