En række internetrettighedsorganisationer har udnævnt den 11. februar 2014 til international aktionsdag mod masseovervågningen.

Bitbureauet opfordrer, i samarbejde med PROSA og IT-politisk forening, alle til at gå på gaden for at demonstrere mod den overdrevne overvågning på internettet. Demonstrationen er både en protest over den danske regerings nærmest hånlige udmeldinger på området, samtidig med den en del af en global manifestation, som skal vise NSA, GCHQ etc. at verdens befolkning siger stop.

Besøg taginternettettilbage.nu for mere information.

Indlægget er syndikeret fra Bitbureauet.

The following two tabs change content below.
Bitbureauet
Bitbureauet er en uafhængig internetpolitisk tænketank og en interesseorganisation for internettet, der kæmper for et frit og åbent internet. Vi arbejder for et internet hvis infrastruktur er transparent og beskyttet af en lovgivning som sikrer innovation og fri kultur.

Har du noget at bidrage med?