Efter en uge med 30 grader i juli blev jeg tørstig. Serena lugtede lunten og tog mine nøgler og bilnøglen. Jeg nåede lige at køre en nat, vågen på 3. dag, og var ved at pløje en midterrabat med skilt ned.

Mangel på søvn er farligere end 0,77 promille, som jeg fik en stor bøde for og skulle af med mit kørekort, hvis ikke jeg bestod en alkohol-/køretest som ville koste mig 15 K. Så kører jeg hellere uden kort – men pivædru, en ubehagelig oplevelse.

Jeg valgte af-rusning på den sædvanlige lukkede psykiatriske afdeling på Bispebjerg Hospital, men noget var ravende galt. Personalet, hvoraf jeg kender alle de gamle, begik nogle brølere ved bæltefiksering. Godt at min gamle superpsyk kom tilbage til Bispebjerg og gav dem alle tørt på.

Min veninde Tascha og jeg sad ved et bord og gjorde stor kunst, da jeg lånte en saks af personalet. Tascha lånte den af mig og gik ind på sit toilet. Personalet så det hele fra kontoret, der lå 4 meter fra vores bord.

En plejer fulgte efter Tascha, åbnede toiletdøren og satte sig på hug foran hende.

Tascha var en stor pige og hun havde saksen i hånden. Hun gav plejeren et skulderklap så plejeren landede fladt på gulvet.

Det blev der ikke nogen sag ud af, plejeren begik en fejl. Men sådanne episoder kan føre til en 5-årig behandlingsdom, too bad hvis man er uskyldig.

Senere fikserede de Tascha med bælte, og derefter en sprøjte. Ingen ville ud med grunden til fikseringen og jeg gik og skumlede over det.

Da oversygeplejersken mødte kl. 15 den næste dag og fik en briefing om sagen, råbte hun: “Få så det bælte af hende!”

Sascha havde været bevidstløs og bæltefixeret i 17 timer.

Man må medgive, at afdelingssygeplersken kan sit shit. Og hun er nærmest enerådende boss, når hun er på. ”Du er skærmet i 20 minutter!” En ordre mellem de 5 ordrer hun gav i minuttet — whoops, så fik jeg den.

Cigaretter og tobak var et must, så min nye ven, Jamal, købte smøger og burgere med pommes frites til mig. Og der var mayo til. Min nabo var transsexuel og skulle skifte køn fra pige til mand. Han var vild med mine pommes frites og guffede halvparten.

En dag Tascha og jeg arbejdede med akrylmaling, kom tranzen målrettet hen til vores bord og slugte en teskefuld orange maling, derefter fortrak han til sit værelse.

Jeg var Jamals vip-ven og jeg fixede noget sort ukrudt. Vi blev stukket efter at have røget den første joint på rygealtanen.

Stikkeren var en tosse som hverken kunne spille guitar eller keybord. Han var også en mumler. Mumlere taler i munden på sig selv og andre under samtaler. Frustrerende. Han lagde altid ud med, at han ikke ville tale med mig, men startede så sit mumleri og ville alligevel tale, men jeg ville ikke tale med svinet!

Han larmede vildt med åben dør og han pissede mig af flere gange om dagen, selvom vi havde aftalt non-kommunikation. Der opstod et tilfælde af trang til at slå på gummerne hos mig og jeg aftalte med mig selv, at når jeg kunne klare den sindsyge motherfucker som personalet klarede ham, så ville jeg være udskrivningsklar.

En af de sidste dage, inden jeg skulle på åben afdeling, sagde jeg til ham: ”Luk nu røven stodder! Ellers ligger du og bløder fra læberne på gulvet om lidt. Og hvis jeg rammer ved siden af, brækker du næsen!” Det beroligede ham lidt, men var glemt igen en time efter.

Jeg var indlagt over to omgange, og jeg faldt i efter den første gang, med billige stærke øl efter 5 dages indlæggelse. En kvindelig psyk mente, at jeg skulle være indlagt over 10 dage, så jeg vendte tilbage for at blive færdigbehandlet, også for min mani som var antændt af mit druk.

Første aften i anden runde, som jeg tilbragte på 52.3, råbte Jamal til stikkeren: “Hvorfor går du og viser din pik?”

Jeg tænkte ikke videre over det, men dagen efter så jeg, at man rent faktisk kunne se hans pik gennem de hullede nylonstrømpebukser han iførte sig som sit aftenoutfit. En sag for personalet og 4 timer senere var han iført tøzejoggingbukser. Lidt sjawt.

Detektiven (Se Nougat) havde tillagt sig Mondeo og baby, hvilket krævede mange dobbeltvagter. Men han er blevet cool og personligt tror jeg, at han var ligeglad med om vi ryger tjald, bare der var ro på afdelingen.

Stedet indeholdt flere mumlere. Annie kunne kun sige PUHA og så tvangsbadede de hende, efter hun havde haft de samme trusser på i 3 uger — PUHA.

Tranzen var et stort nyskabende talent som ordudvikler. Han kaldte sin mor for personlighedsbelastende. Er noteret! Han er squ født på samme dag som Serena, som også skulle have været en dreng, bizart.

Jeg tegnede min superpsyk og brugte 10 timer på én skide farveblyantstegning, som ligger og venter på hende i en skuffe på kontoret. Min højtbesungne psyk trækker teltpælene op i Hvidovre og vender retur til BBH til November, — dejligt, så sker der noget!

Min oppasser var, i dagevis, min hofnar. Andy er personificeringen af humor og han er VIP. Og han har fixet overpsykkens pæretræ, det er fanme stort.

”How many psykiatrists does it take to change a lightball? One, but he has to be there nine times!”

How many psykiatrists does it take to change a lightball?? One, but only if the lightball wanna be changed!!” Citat; Andrew, Bispebjerg Hospital.

Andy sagde, at pigerne skulle ind og snakke om os til en konference, hvor de fyldte sig med kage og slik. Jeg replicerede, at vi var de flotteste mænd i huset. Det var som alt skulle være, bortset fra mine psykiske tømmermænd, der ville trække mig ned til Brugsen på hjørnet og kværne 5 hurtige guldbajere.

Der var ro på, indtil Mana kom og vi gav den fuld gas med brudevalsen, som personalet krævede, efter de indledende runder. Mana var min mama på 64 og jeg en manisk grønskolling.

Tranzen tog dog prisen. Han råbte, at det mandlige personale var nogle fissesavlere! Og han blev ved hele vejen fra kontoret ud til rygealtanen. Han var på administrativ rygning af egne cigaretter, een i timen.

”Forpulede fissesavlere” råbte svinet.

Han nåede døren som jeg holdt og den sikrede lighter var klar.

”Peter!” råbte jeg stålsat.

”De er nogle forpulede personlighedsbelastende fissesavlere!!”

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?