Edward-Snowden

10. Dansk interview med whistlebloweren Edward Snowden

En tommelfingerregel lyder: Hvis en repræsentant for regeringen bruger en sætning som: “ikke rettet mod”, er de i gang med at vildlede.

Læs indlægget.

danske-aviser

9. Brændt ihjel — tiet til glemsel

På den allerværste dag at læse aviser, den 1. april, begik en 40-årig mand selvmord ved at overhælde sig selv med benzin foran Brøndby Rådhus. Manden blev kørt til hospitalet, hvor han døde kort efter.

Læs indlægget.

Snowroller-994x542

8. Hvorfor kan jeg ikke lide Peter Falktoft?

Du elsker bare at lave sjov. Med dig stopper joken aldrig. Det er derfor, du tager os med til Israel og Palæstina, fordi så får du lige sådan forklaret mellemøstkonflikten på en sjov og rar måde. Alvoren må aldrig komme tættere på, end den ironiske distance kan bære, og det gør, at vi alle sammen føler os tilpas. Tak for det, Peter.

Læs indlægget.

goldman-sachs-dong

7. Så længe det de gør for mig er i orden, så er alt i skønneste orden!

Den er ikke længere, end at det er forkert, fordi det er Goldman Sachs. De opererer umoralsk. Og det skal vi ikke på nogen måde være med til.

Læs indlægget.

MG_72831-994x662

6. Politi truer studerende på Københavns Universitet

Universitetet har sat politiet ind for at bryde blokaden på Københavns Universitet. I Aarhus bydes protesterne velkommen. 

Læs indlægget.

150495839_33bac76ceb_z

5. Der er faktisk ingen, der vil tage din ret til at sige neger fra dig

Hyggeracisme spørger du? Det er en særlig dansk specialitet – sådan lidt henkastet racisme. Altså det der hvor man egentlig ikke mener andre folk er mindre værd end os, men at man alligevel hele tiden skal henvise til deres hudfarve.

Læs indlægget.

london

4. Gaza – Mediernes død

Slår du over på TV/2 vil du se et billede af en krig. Slår du over på Al-Jazeera ser du et billede af et folkemord.” To unge, danske kvinder med Mellemøstlig baggrund, får nok af de danske medier. Power to them.

Læs indlægget.

laust

3. Anmeldelse af 1864: Hold nu kæft, Inge

Straf Laust! Flere tæsk, mere iskoldt vand, flere grådkvalte eder. Skam dig, Laust. Kan du mærke det? Skammen? Det er straffen for fisse, Laust.

Læs indlægget.

seoghoer

2. En dybfølt tak til Se & Hør

Den eneste måde – og det er VIRKELIG godt set af jer, Se & Hør  – at trænge igennem med det vigtige budskab, er selvfølgelig at vise at overvågning ikke KUN er et problem, der vedrører pøblen, men også rammer de vigtige mennesker i samfundet. Politikerne, de ”kendte”, kongehuset. Og MANNER, hvor har I ramt plet.

Læs indlægget.

prison-162885_640

1. Jobcentret fjerner alle pengesorger

I dag (fredag den 31. januar 2014) er den første gang kommunen skal udbetale voldsomt reduceret kontanthjælp til langtidssyge og andre kontanthjælpsmodtagere, der har en sengekammerat. En forsørger går fra 14.000 bruttokroner til 5.000 bruttokroner, og det er på alle måder en lettelse.

Læs indlægget.

 

The following two tabs change content below.
Redaktionen

Redaktionen

Redaktionen på DenFri
Redaktionen er Michael Jeppesen, Martin Ingolf, Rasmus Rosenberg Larsen og Mikka Tecza. Læs: Om DenFri
Redaktionen

Nyeste indlæg af Redaktionen (se alle)

Har du noget at bidrage med?