Afspil

 Der var engang en dreng, der hed Christian. Christians mor var luder. Heldigvis døde hun forholdsvist tidligt, hvorfor Christian fandt en ny mor, som var rig, og senere en ekstra ny mor, som var pædofil.

Ja, det kalder de hende godt nok ikke i den pæne film, men vi forstår mellem linjerne, at hun ikke var sådan helt rask. Det er jo en tragisk historie, men det er heldigvis ikke det, filmen handler om. Nej, for Christian blev voksen og magtfuld og fik et vigtigt, endskønt lettere diffust beskrevet arbejde – og vigtigst af alt: Christian blev depraveret. Dybt depraveret.

Okay, måske i virkeligheden kun semi-dybt depraveret. Tre-fire centimeter dybt depraveret. Der er jo grænser for, hvad man kan byde folk i den pæne biograf.

Christian havde det hele: Penge, prestige og en masse depraverede forhold med en masse tilsvarende depraverede kvinder, men vi fornemmer, at han manglede noget. Nogen.

Da mødte Christian den smukke prinsesse Anastasia. Prinsesse forstås her i overført betydning, for Anastasia var ikke spor royal. Hun var faktisk nærmest fattig. Og fattige kvinder kan man få til hvad som helst .

Nej, vent, det er et andet eventyr. Anastasia var smuk og fattig og frem for alt Christians diamentrale modsætning: Hun arbejdede deltid i Silvan, gik med flade sko, og havde i en alder af lyvogtyve endnu ikke lært en mand at kende.

Ja ja, tænker du, men hvad med det frække?

Ro på. Vi andre ventede fyrre minutter inden vi så skyggen af penetration. Du kan vente syv linjer .

Christian forelskede sig hovedkulds i Anastasia. Måske fordi hun var ung og naiv, men nok primært fordi hun var jomfru. Ubesmittet. Uskyldig. Ude af stand til at regne sig frem til betydningen af ordet ”buttplug”, trods sin påståede universitetsgrad i engelsk litteratur.

I et kuriøst twist havde Anastasias mere eller mindre frivillige jomfruelighed endvidere bivirket en indestængt seksuel frustration af nærmest patologisk kaliber. Dette skulle vise sig at spille en vigtig rolle i hendes senere forhold til Christian.

Christian hev Anastasia i rottehalen og spurgte, om hun ville lege. Det gad hun ikke rigtig, men kvinder ved som bekendt aldrig, hvad de selv har lyst til, så Christian fik hurtigt manøvret sig ind på hende  via en serie halvpsykopatiske optrin, kulminerende i kun lettere overgrebsagtig og overmådeligt velkoreograferet førstegangssex.

Derfra udviklede deres forhold sig eksplosivt. Hvis det havde været en realistisk film, så havde han parteret og ædt hende for længst , men det er det jo heldigvis ikke, og som plottet skred frem begyndte vores elskende par at åbne sig for hinanden. Emotionelt. Dette foregik dog ikke uden visse komplikationer. Christian og Anastasias forhold fungerede nemlig, ligesom filmen i sin helhed, bedst uden dialog.

Christian legede nemlig ikke ligesom andre børn. Ligesom Kesi kunne Christian godt være sød, selvom han er en slem dreng, men ligesom Bamse havde Christian det altså bedst, når legen foregik efter hans regler. Disse regler havde Christian belejligt nedfældet i en trehundredepunkters sirligt detaljeret kontrakt, som han med respektfuld tvang forsøgte at få Anastasia til at underskrive.

Anastasia var måske nok uskyldig og mildt fatsvag, men hun forstod den grundlæggende rollefordeling mellem mand og kvinde: Mand skænker kvinde omsorg i bytte for tilfredsstillelse af sine dyriske lyster; kvinde lukker øjnene og tænker på England i bytte for tryghed og/eller materielle goder. Derfor indvilgede Anastasia i at forhandle.

Anastasia sagde til Christian, at hun godt kunne lide håndjern, men ikke anal fisting, og Christian så skuffet ud, for han havde virkelig glædet sig til det dér anal fisting. I parentes bemærket var det nok et klogt valg fra Anastasias side, for Christian virker ikke som en fyr, der kunne finde på at stikke hånden op i noget, der ikke er blevet desinficeret med klorhexidin.

Således velforhandlet var de unge mennesker endelig klar til at udforske Christians depraverede lyster.

Christian havde et legeværelse, som var fyldt med læder. Christians legeværelse var rødt, faktisk nogenlunde samme nuance rødt som det undertøj, midaldrende mænd traditionelt køber til deres småtørre hustru i julegave. Ingen sammenligning i øvrigt. Når Christian gik ind i sit legeværelse, så afførte han sig sin pæne facade og blev en helt anden mand.

Ej, pjat. Han var stadig bare Christian. Men han tog sit jakkesæt af og sine kneppejeans på, og under sine jeans var han nøgen, selvom jeres anmelder i parentes må indskyde, at den slags får man altså eksem af i det virkelige liv . Det var Christian ligeglad med.

Har du husket dit safe word? spurgte Christian Anastasia, inden han kildede hende i skrævet med en halv meter lang påfuglefjer, og Anastasia fik 700 orgasmer på 30 sekunder, og damerne tænkte: Det dér S/M, det tror jeg godt, jeg kan li’ .

Anastasia tænkte, at det var da ikke så slemt. Lidet vidste hun, at det kun var begyndelsen.

Lidet vidste publikum, at det faktisk var ca. det hele. Men lad os nu ikke fortabe os.

Smukke Anastasia havde kylet sin mødom overbords og var nu fanget i et farligt spil. Grænse på grænse blev overskredet. Christian havde godt nok anbefalet Anastasia at google dominans, men Anastasia var ikke så god til det med EDB, og hun mødte hvert nyt tiltag med en blanding af forvirret liderlighed og blåøjet chok. Eller også lider hun bare af epilepsi. Jeres anmelder er i tvivl. Nå, men Anastasia havde aldrig følt sådan før. Hun burde sige stop, men hun kunne ikke.

Når pikken går ind, går hjernen ud. Som man siger. Og Anastasia fik så meget pik, at hun skulle bæres .

Det kunne selvfølgelig ikke vare ved, tænker du. Så meget pik kan man ikke få, uden at noget går galt. Ikke i pæne amerikanske film.

Men for en stund kunne intet altså røre vores unges elskende. Ikke engang de fire fucked-up mødre, der konstant lurede i baggrunden (luder-mor, rige mor og pædo-mor, foruden Anastasias alko-mor). Anastasia fik kys og klap, Christian fik sit legetøj, og publikum fik pubeshår en masse.

Men .

Ja, så siger jeg ikke mere. Resten må du tænke dig til. Din beskidte gris.

Fifty Shades of Grey får 0 stjerner og græder hele vejen til banken. Så fuck os, ikke? 

The following two tabs change content below.
Mikka Tecza
Mikka er forhenværende clickbait-redaktør og social-proptrækker på DenFri.

Har du noget at bidrage med?