Der findes mange film, som er dårlige. Altså, dårlige på den forfærdelige måde. Og så findes der de få perler, som formår at være så elendige, at de bliver underholdende på et ufrivilligt plan.

Dårligdommerne syndikeres fra Dommerne.dk

Dårligdommernes juleafslutning har fat i en af de helt store film; nemlig Julefrokosten fra 2009 hvor et stjernespækket cast kæmper sig vej igennem et af de mest usjove manuskripter nogensinde skrevet. For at komme i stemning til sådan en stinker, måtte vi derfor hive både en flaske fiskefjæs og den fantastiske freestylerapper Pede B med i studiet.

Lyt til Dårligdommerne her eller i iTunes

The following two tabs change content below.
Dårligdommerne
Dårligdommerne er et satirisk filmanmelder-program, hvor tre fyre piner og griner sig igennem dårlige danske film. Er filmen så dårlig, at den er fantastisk, eller er den bare elendig? Af og til er der kendte gæster med i studiet. Dårligdommerne er den bramfri filmsnak, du har med dine venner — nu i podcast-format. Dine værter: Jacob Ege Hinchely, Troels Møller og Christopher Leo Andersen

Har du noget at bidrage med?