Der findes mange film, som er dårlige. Altså, dårlige på den forfærdelige måde. Og så findes der de få perler, som formår at være så elendige, at de bliver underholdende på et ufrivilligt plan.

Dårligdommerne syndikeres fra Dommerne.dk

Kan du huske A Viking Saga? Du ved, den hvor nogle af Danmarks mest brugte skuespillere blev snydt til at være med i en dansk vikinge film af episke proportioner?

Dårligdommerne har kastet sig over den utroligt spændende (nej), og velspillede (nope) A Viking Saga – Son of Thor  Det er cremen af dansk skuespil der forkæler seeren med navne som Peter Ganzler, Jan Linnebjerg, Julie Ølgaard og Ken Vedsegaard.

Spoiler alert, de kan ikke redde filmen, men heldigvis har vi fået besøg af selveste Jakob Stegelmann, vært på Troldspejlet, til at hjælpe os med at forstå hvad vikinge-lak er, og hvor krigerne har købt deres parykker.

God fornøjelse.

Lyt til Dårligdommerne her eller i iTunes

The following two tabs change content below.
Dårligdommerne
Dårligdommerne er et satirisk filmanmelder-program, hvor tre fyre piner og griner sig igennem dårlige danske film. Er filmen så dårlig, at den er fantastisk, eller er den bare elendig? Af og til er der kendte gæster med i studiet. Dårligdommerne er den bramfri filmsnak, du har med dine venner — nu i podcast-format. Dine værter: Jacob Ege Hinchely, Troels Møller og Christopher Leo Andersen

Har du noget at bidrage med?