De gamle partier har spillet fallit. Alle ved det. 

De ved det også selv. Der skal noget nyt til, et frisk pust.

Derfor har vi nu taget initiativ til at stifte et nyt parti. Frihedspartiet.

Vi i Frihedspartiet står for frihed. Ikke blot for nogle få, men for alle.

Lige ret. Et velfungerende demokrati.

Vi i Frihedspartiet ønsker ikke mindst at gøre en indsats på det sociale område. Det kan ikke være rigtigt, at så mange danskere skal leve på et eksistensminimum.

Årsagen hertil er da også indlysende: Skatterne er for høje. Derfor har vi i Frihedspartiet også som to hovedpunkter i vores program en udvidelse af den offentlige sektor og en generel sænkelse af skatteniveauet.

Frihedspartiet er et dansk parti. Vi er bevidste om vores ansvar som danskere.

Vi mener, at Danmark er forpligtet til at medvirke til at bevare freden i verden. Det kræver ikke mindst et troværdigt forsvar.

Men vi føler også et ansvar for de mange, der søger til Danmark på flugt for forfølgelse. De skal vide, at enhver, der er villig til at yde et bidrag og acceptere de danske værdier, er velkommen i Danmark!

Først og sidst vil vi dog stå vagt om vores frihed. Religioner og politiske systemer, der strider imod det danske frihedsideal, vil ikke blive accepteret i Danmark!

Den omstridte skolereform er forfejlet og bør skrottes. I dens sted kræver Frihedspartiet et undervisningssystem, der fortsat vil gøre os konkurrencedygtige, uden eksaminer eller adgangsbegrænsning.

Vi er ikke i tvivl om, at vi nok skal komme i tinget ved folketingsvalget, men om nødvendigt vil vi indgå valgforbund med Velfærdspartiet og Nationalpartiet. Vi vil ved samme lejlighed opfordre Amalie fra Paradise Hotel og Linse fra Bryggen til at stille op som spidskandidater.

Hvis du ønsker en virkelig forandring, en realistisk, dyrevenlig politik, og først og sidst et frit og lige, demokratisk Danmark, er der kun et sted, du kan sætte dit kryds. Frihedspartiet for fremtiden! 

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?