Du går selvfølgelig meget op i at beskytte dit privatliv. Eller ikke. Det er op til dig. Men hvem beskytter dit barns privatliv?

Forældre er pinlige og privatlivsudleverende. Det skal de være. Hvad enten det er til konfirmationsfesten, foran ungdomskæresten, eller på Facebook. Men har du overvejet, hvad der sker med de 82.000 babybilleder, du indtil videre har lagt ud på instagram?  Eller den fotoserie fra lille Villadsines seneste omgang maveinfluenza, som du troligt offentliggjorde på din blog?

Internettet glemmer aldrig . Femten år gamle billeder kan lynhurtigt blive aktuelle på ny. Især hvis de er af prekær karakter. Og på internettet ved du aldrig rigtig, hvem der kigger med. Hvem der husker. Det er en god tommelfingerregel, når man deler sit privatliv på internettet. Og du bestemmer som udgangspunkt selv, hvad du deler. Det være sig nøgenbilleder eller hjemmelavet marengs. Men hvad med dit barn? Bestemmer det også selv? 

En gruppe studerende fra Skolen for Visuel Kommunikation har vendt problemstillingen på hovedet. Hvad hvis en lille lortepaparazzi fulgte DIG rundt med en evigt tændt iPhone og dokumenterede alle de klamme ting, du foretager dig? Hvad hvis det var dig selv?

The following two tabs change content below.
Mikka Tecza
Mikka er forhenværende clickbait-redaktør og social-proptrækker på DenFri.

Har du noget at bidrage med?