Jeg var kommet til et mæthedspunkt hvad angår fisse. Måske var det fordi jeg havde fået så meget, at jeg ikke behøvede det, men jeg kunne lide det.

Mine drukture gik fra Brønshøj til den indre by. Jeg var ikke bare på Bukowskidruk, jeg VAR Bukowski og som sådan var fisse ikke målet. Målet var at blive jernhamrende grønlænderstiv, hvilket krævede mønt og for en gangs skyld havde jeg råd. Min omgangskreds talte en del håndværkere og jeg var god til værktøj. Vi var et sjak der skulle bygge en første sal på en villa og jeg gik hjem med 800 Kr. om dagen, så jeg havde råd til både mad og druk plus, at jeg lagde til side for at forkæle min elskede.

Min opgave på projektet var enkel. Jeg var på nedrivning af det gamle tag og efterfølgende smed jeg tagsten op til mureren der lagde taget. Da vi var færdige med projektet, fixede jeg en ny kunde til mureren, hvor jeg skulle gå ham til hånde. Det gav endnu mere mønt i min lomme.

Mureren dyrkede sit eget skunk i et lille rum på Frederiksberg, hvor han havde arvet sin fars store lejlighed. Man var totalt væk i 2 timer, når man røg en vandpibe af det stads. Jeg var lettet over, at familien ikke var hjemme, mens mureren filsede husmurene og jeg blandede hans mørtel. En genbo ville have fixet et hul ved en stikkontakt og mund-til-mund-metoden gik den vilde gang på de små villaveje i 2700 Brønshøj.

Serena og jeg holdt vores kærlighedspagt på pause, men jeg ringede i timevis hver aften og fik bragt hende penge og lækker chokolade. Selv boede jeg ved en tømrermester i Brønshøj og hun i sin lille lejlighed på Østerbro. Jeg lovede hende, at mit druk ville stoppe når byggeprojekterne var færdige. Så ville jeg tage 100% af alt husligt arbejde, så hun kunne passe sit job som IT-Supporter på et lærerseminarium, med fuld fokus på jobbet. Hun var nærmest sin egen chef og havde et stort ansvar, når hun handlede hardware til seminariet.

Vi blev færdige i Brønshøj og en fredag tog jeg en taxa ind til min baby. I lommen havde jeg en diamantring i rødguld på ¼ karat til 8 K. Jeg knælede foran hende og spurgte om hun ville gifte sig med mig. Først blev hun rørt og derefter begyndte hun at grine helt vildt, lige indtil jeg præsenterede hende for den lille æske diamantringen lå i. Hun måbede i 10 sekunder og jeg satte den på hendes venstre ringfinger, derefter løb hun skrigende og grinende rundt i den lille lejlighed med hånden hævet over hovedet. Jeg måtte stoppe hende og vise hvilket spil diamanten havde i direkte lys. Det var en regnbue man hentede ned fra himlen. Jeg vil anbefale denne metode til alle mænd; try it, and she will like it!

Senere den aften talte vi om ”real folks” ægteskaber og Serena mente, at jeg var bedst tjent med ikke at arve hendes gæld. Hun var totalt ligeglad med sine kreditorer og betalte kun sin gæld i små afdrag efter et retsmøde, hvor hun ikke længere kunne løbe fra det.

Vores samtale foregik på en italiensk restaurant i gaden. Der kom en del kendte fra Kartoffelrækkerne lige overfor. Jeg bestilte stor vin, Amarone, store bøffer og hvidløgsrejer til forret. Som dessert fik vi islagkage, cappuchino og sambucca. Hun flashede sin ring vildt og lignede en rigtig prinsesse. Jeg måtte tage mig i at knibe en tåre, mens hun var på toilettet. Denne aften skulle blive en cementering af et ægte forhold og afskaffelse af vores pagt — og vi skulle lægge det promiskuøse liv bag os og leve som mand og kone. Serena var selv meget loyal mod dem hun var tæt på; familie og nære venner fik hendes ubegrænsede opmærksomhed, når hun skulle hjælpe dem med deres pc-problemer — og hun byggede stationære pc’er på samlebånd.

Det var også helt forkert at leve i åbent forhold. Jeg er selv i grunden trofast mod den jeg elsker, og jeg havde givet hende tid nok til at ville mig 100%. Jeg ville hende, kun hende. Der var gået 10 år, hvor vi fuckede rundt og med dette faktum in mente, ville vi fremover leve som andre ægtefolk og med den jalousi vi alle har i os. Det skulle blive en prøvelse for os, ikke at kneppe med andre. Og det blev det!

Jeg var ikke i tvivl. Jeg elskede denne smukke Gudinde af et rent hjerte. Sex og kærlighed er to forskellige ting. And I will do anything for love – but I wont do that ( Meat Loaf). Der var heller ingen tvivl om, at hun elskede mig. Men hun havde denne evne til at mystificere folk og selvom jeg kendte alt til hendes tiltrækningskraft, var jeg også selv mystificeret og besat af hende, hvilket jo gav hende en fordel. I smug overværede jeg en samtale hun havde med en veninde, hvor hun påstod, at hun til hver en tid kunne sno mig om sin lillefinger. Og det kunne hun jo!

Der var ingen tvivl om, at hun var en kærlighedsgudinde, som gav alle hun var i kontakt med en bid af sig selv. Faktisk tror jeg, at hun havde denne evne fra barnsben, det var så ikke med sexuelle undertoner, men den sensuelle side af hende kom til udtryk i hendes teen-år.

Vi fortsatte vores forhold, ikke som en pagt, men efter gængse spilleregler. Jeg faldt næsten til ro der, da vi var ca. 30 år gamle. Året var 1987 og skulle man ikke bare se at blive voksen? Få en baby eller to og holde fokus på familie. Hendes familie havde til dels accepteret mig. De kunne ikke komme uden om, at søstrenes børn var vilde med mig. Jeg var den perfekte legeonkel. Og jeg feterede min svigermor 100%. Hun var også skorpion, som Serena, nevøen Joe, og i øvrigt; Suzanne Brøgger.

Uden at tro på astrologi, my self, havde Serenas viden om det nået tophøjde, da hun var de der 30 år gammel. Det var jeg den direkte årsag til, fordi jeg havde købt alle bøgerne til hende. Jeg havde lagt mærke til, at det kan betale sig at fetere en skorpion. Og jeg kunne gætte folks stjernetegn, det var da lidt vildt, for det var jo Serena der var astrologen.

Jeg ved, at ikke mange kan leve efter de regler vi satte i vores pagt og alligevel er det ”common people” der splitter op. ALLE i vores omgangskreds gik fra hinanden, undtaget os. Jeg vil konkludere, at vi var one in a million.

Hun er min ægte kærlighed og lad mig tage Gud i ed. Jeg har ikke rigtigt elsket andre end min babysnut!

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?