Kære elskede babysnut i himlen,

I dag ligner en sommerdag med klar blå himmel. Hvordan er vejret oppe ved jer?

Smukt, formoder jeg. Har I engle tøj på, eller flyver I nøgne rundt?

Jeg har tømt hjemmet for sukkerprodukter. Al din sirup har jeg brugt i min kaffe, men jeg har begået en stor opdagelse. Én skefuld Carte D’or-is med vanillesmag i kaffen, så bliver det som en sødet latte.

Den er rigtig god, og jeg har haft isen liggende i fryseren i et par uger. Isen gør, at kaffen bliver kølet lidt og er lige til at drikke. Isen gør det ud for både fløde/mælk og sukker.

Nede på hjørnet er der kommet en lille kaffebar. Det er progressive unge folk, der har åbnet den. De har indrettet det lille lokale ret smart med bænke i tykt limtræ udenfor, hægtet til muren.

De spiller LP’er, og en cappuccino koster 20 Kr. Den er så ikke ret stor, ca. det halve af en kaffe fra seven eleven. Stedet bliver besøgt af mange af de unge herude på broen og de sidder med deres laptop og drikker kaffe i dagtimerne. De har søgt alkoholbevilling og vil også have åbent om aftenen. Jeg har anbefalet, at de også skal sælge juice og smoothies.

Kaffe og juice er oppe i tiden og brødføder mange unge. Der er penge i bønnerne, og Johannes er begyndt at sælge sin Sky Cider i Thailand. Det er sgu cool, og jeg savner mit lille Gudebarn. Jeg har såmænd selv designet et koncept, og jeg får brug for en bondegård på Ærø, til dyrkning af frugt, grønt og urter.

Susanne Bjerrehus siger til sit parti, konservative, at de skal få fingeren ud og legalisere cannabis. Jeg kunne ikke være mere enig. Tror snart der bliver run på jordarealer i udkanterne.

Jeg vil gerne være med på den galej. Til start kan jeg måske leje noget derovre, og jeg havde sådan håbet på at skulle være din bonderøv, og du skulle nørde med din programmering.

Det ville være dejligt, hvis min bror hentede fars sidste millioner. Så kunne jeg importere urter, olivenolie og ost fra Kroatien og eksportere dansk pot & urt. Cool navn, ikke?

Hvordan går det med din trang til joints? Må man det i himlen? Jeg ryger ikke så meget for tiden, jeg har simpelthen ikke råd til denne luksus og det bliver sgu nok ikke billigere, hvis staten nedsætter sig som eneproducent af cannabis, når de finder ud af cannabissens potentiale. Medicinsk cannabisolie, byggematerialer, hamptøj osv.

Canada har legaliseret, og halvdelen af dem går skæve rundt; det giver fred i sjælen  og nedsætter kriminalitet og vold.

Musen er blevet radiatorkat. Hun lægger sig på radiatoren i stuen og bliver gennemstegt. Man kan ikke se hende, fordi sofaen er lidt højere end radiatorens top. Når det bliver for varmt kravler hun op på sofaryggen. Hun lægger sig på alle gæster og har fået et par gode venner. Jeg har fået gardinerne sat op med malertape – hvor har du gemt beslagene? Og mine 1300 kr.?

Hr. og Fru Pipsen kvidrer bare derudaf. DAB-radioen står på DR 7 mix, og Fru Pipsens favorit er stadig Shubidua. Hun headbanger helt vildt, når de er på.

Jeg er så træt for tiden. Min cykel er forsvundet. Jeg har nok glemt at låse den i en brandert. Det betyder, at jeg må gå fra sted til sted. Det skulle jo også være så sundt at gå, og der er ikke så langt til indre by.

Jeg har aftalt et møde med Lån & Spar-bank, hvor jeg vil fremlægge mit koncept. Det bliver nok min fremtoning der afgør om de vil hjælpe mig, så en klipning er påkrævet, og jeg skylder frisøren 240 kr. Men hun stoler på mig.

Jeg har som vanligt mange jern i ilden, og mit koncept skal realiseres i Odense eller Århus. Jeg vil bosætte mig på Ærø og lade en veninde, som er vildt økologisk og innovativ, styre butikken. Du kan måske se tegningen nu? Jeg vil selv dyrke afgrøderne, der skal bruges og køre dem fra gården til butikken. Selvfølgelig starter jeg i det små, med et ganske lille budget, og så må vi se, om det kan bære.

Ideen er, at der skal være 2 butikker ved siden af hinanden, en med frugt, grønt og urter og en kaffe/juice-bar med hjemmebagte boller og sandwichs. Ved siden af dette projekt, prøver jeg at skrive seriøst, mest til denfri — og jeg vil skrive mange breve til dig, som skal blive til en bog. Og jeg vil lave et monument over dig på Marstal Kirkegård.

Jeg vil lade hele verden vide, hvilken fantastisk kvinde du var — og du er helt sikkert også en fantastisk engel. Jeg glæder mig til at flyve rundt med dig deroppe.

Jeg vil lade hele verden vide, hvilken fantastisk kvinde du var — og du er helt sikkert også en fantastisk engel. Jeg glæder mig til at flyve rundt med dig deroppe.

Så starter tudeturen. Elskede babysnut, drøm mig en drøm, som jeg kan tro på , og pas på alle de små englebørn i Himlen.

Din bad-boy forever.

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?