Mette Frederiksen har nu på Socialdemokratiets vegne offentligt erkendt, at hendes optimisme med hensyn til at integrere det fremmedelement, flygtningestrømmen udgør i det danske samfund, har været forfejlet, og lover, at partiet fremover vil bestræbe sig på at få et mere realistisk forhold til flygtningeproblemet.

Måske skulle hun begynde at holde Jyllandsposten , der for nogle måneder siden skrev:

”Det multikulturelle samfund fremhæves i tide og især utide som et eftertragtelsesværdigt scenario, men hvis store og voksende grupper af indvandrere aktivt modvirker integration og isolerer sig i sociale enheder og boligmæssigt i ghettoer, er det ikke multikulturisme, men desintegration af et ellers stabilt og velordnet samfund, vi har i udsigt.”

Allerede så tidligt som i 1923 opfordrede samme avis til ikke at lade sig påvirke af den bekendte taktik at beskylde kritiske røster for racisme og skrev optimistisk:

”Resultatet af denne jødiske strategi er blevet, at der nu over hele Europa findes en masse ærlige mennesker, der ikke lader sig skræmme af falsk latterliggørelse, men er mere besluttede end nogen sinde på at diskutere jødeproblemet og komme til et rimeligt og endeligt resultat.”

Jeg føler mig ganske overbevist om, at det nye socialdemokrati i det lovede samarbejde med Dansk Folkeparti nok skal finde frem til en ende-løsning.

”Jeg er ikke nogen rød blok-kriger!” har hun tidligere udtalt.

Nu har hun så omsider bevist det. 

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?