Også i denne uge har Danmark fået et nyt parti. Faktisk er det slet ikke et nyt, men et dødt parti (selv ikke stavekontrollen kender til det).

Det havde sikkert en politik i 1919, hvad Socialdemokratiet efter sigende også skal have haft på det tidspunkt, men det kan man naturligvis ikke i dag. Det ville jo nemlig betyde, at man sagde noget, og det kan man miste stemmer på.

Hvis nogen skal have mere, må andre nødvendigvis få mindre. I øvrigt er Danmark jo et demokrati og kan derfor ikke blive bedre, så det er udelukkende et spørgsmål om at holde den mest populære bordtale med en ministerbil til vinderen af Demagogi Grand Prix.

Det gælder med andre ord om ikke at sige noget. Og da slet ikke sandheden, som er, at demokrati er et ord, og at der kun findes to politiske systemer, politisk diktatur (kommunisme) og økonomisk diktatur (fascisme).

Hvordan bærer man sig ad med ikke at sige noget? Det er slet ikke så svært!

RETSFORBUNDET har fattet galoppen. Det er Danmarks ”bæredygtige” parti, hvis program følgelig er et ”bæredygtigt” Danmark.

Partiet kan nu love røven ud af bukserne uden at frygte at provokere den procent, der ejer Danmark, eftersom enhver ved, at det eneste bæredygtige, realistiske og demokratiske er, at de også fortsat ejer det. Vi bringer programmet i dets helhed.

”Retsforbundets vision er at skabe et samfund, der er baseret på størst mulig personlig frihed. Et samfund hvor vi alle har de bedste muligheder for selv at forme vores egen tilværelse.”

Som man vil forstå, retter denne paragraf sig til dem, der stjæler med arme og ben, og gerne vil have den størst mulige frihed til at blive ved med det. Samtidig skal vi ALLE have de bedste MULIGHEDER.

Enhver kan jo vinde en million på et skrabelod. I det mindste i princippet, og det er jo principperne, det gælder.

”Vi mener, at vi alle har lige stor ret til at være her, og at alle bør have lige adgang til job, uddannelse og bolig.”

Naturligvis. Hvormed vi mener den lige adgang til at købe et skrabelod.

”Vi ønsker et samfund, hvor vi beskytter klimaet, naturen og dens ressourcer. Et samfund hvor vi alle har et fælles ansvar for vore medmennesker og den verden, vi lever i.”

Hvis alt andet svigter, kan man altid redde hvalerne.  At vi skal passe på hinanden og naturen, kan vi trods alt alle sammen være enige om – så længe det er bæredygtigt. Ikke sandt:

”Vi kan skabe et samfund med lige muligheder for alle, men det kræver en retfærdig fordeling af vore fælles værdier; både de værdier naturen giver os, og de værdier vi mennesker har skabt og skaber i fællesskab.”

Her er så et par eksempler på, hvordan det IKKE skal gøres, hentet fra Socialdemokratiets valgplakater (et andet dødt parti):

”Arbejdere – I har magten, hvis I vil!”

Arbejderne har naturligvis allerede magten i og med, at Danmark er et demokrati, men naturligvis ikke alene. De har MEDBESTEMMELSE, når deres lønninger halveres for at få et bæredygtigt Danmark.

”Krig er slægternes undergang — stem for afrustning!”

Det er ikke bæredygtigt. Danmark er nødt til at have et moderne forsvar for at kunne være med til at løse militære opgaver ude i verden.

Uden et forsvar ville vi ikke have kunnet hjælpe tyskerne mod russerne. Og vi vil heller ikke være i stand til det i fremtiden.

Jeg håber, denne korte artikel vil hjælpe dig, når du danner dit eget parti. Det er slet ikke svært. 

”Vi skal føre en ansvarlig og realistisk flygtningepolitik.”

Ikke sandt?

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?