Kære elskede babysnut i himlen.

Min sociale deroute er fuldendt. Tirsdag d. 15. marts blev jeg sat på gaden af Kongens foged. Nu bor jeg hos Hansi, som har fået hund.

Fuglene har fået nyt hjem hos nogle tosser, der har tre i forvejen, og musen hygger i et rum og skumler, når hunden kigger ind.

Vores maskiner og klædeskabet måtte jeg gå fra. Og en masse nips og dit tøj, som jeg skulle sælge på loppemarked.

Babysnut; hvordan går det deroppe? Savner du mig, som jeg savner dig? Jeg har ikke tudet så meget på det seneste, men nu tuder jeg, når jeg går gennem en kirkegård.

Jeg er frisk på en ny start og vil stadig gerne til Ærø, men lige nu må jeg blive i mit kendte nærmiljø, hvor jeg har kredit på et par værtshuse. Du ved, at lave klodsregninger og fucke ting op er mit speciale.

Jeg tør ikke drikke mig fuld mere. Sidst jeg gjorde det, fik jeg et hysterisk anfald kl. lort om natten. Jeg tudede helt vildt og trampede i gulvet, ligesom du plejer at gøre. Det var inden jeg blev sat ud.

Åh, baby. Jeg savner dine hysteriske anfald. Det var så livsbekræftende, når du gik bersærk.  Jeg elsker alle facetterne i din personlighed og vil aldrig anklage dig for fejl og mangler, og jeg tilgiver dig de våde håndklæder i sengen. Du er i mine øjne perfekt og støttede mig, når jeg var langt ude.

Jeg håber, at du vil være min nye skytsengel. Den gamle er vist ved at være træt af at redde min røv  i pressede situationer.

Lille Victor forelskede sig i din fars store gamle smedejernsnøgle, og han vil gå med den om halsen. Tror den vejer et kilo.

Hans sjæl er fløjet fra ham, og jeg har sagt, at det er nøglen til himmeriget, som han kan bruge, når Skt. Peter er på druk med chefen.

Vi skal til at skrive seriøst på vores modkultur-organ, så er det jo cool, at han møder til et interview med sin store nøgle. Og han sover med den, hi hi.

Jeg er stærkt afalkoholiseret pga. pengemangel, men jeg klodser røg, så Hansi og jeg kan blive skæve her i påsken. Du sagde jo selv for mange år siden, at det er bedre at have hash uden penge, end penge uden hash.

Jeg er superglad for ikke at være på gaden. Ved ikke hvad herberget ville sige, hvis jeg kom med musen. Men hun har det rigtig godt i sit nye sovekammer.

Jeg skriver på min gamle HP med en forkølet køler, men nu har jeg gang i FB, og alle mine tanker og følelser bliver skrevet ned. 

Jeg regner med, at du hygger med dine forældre deroppe, og du skal hilse pudsererik fra hans kone og mig.

Nu skal jeg ind og ligge med musen og se Kanal K. Skriver snart igen snuttøs.

Kærlig hilsen
Din bad-boy forever.

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?