Kære elskede babysnut i Himlen,

Foråret er over os. Bøgen er sprunget ud, og vinterfrakkerne gemt bort i klædeskabene.

Har I også forår deroppe? Det tror jeg I har, men selvom der er amoriner i luften, holder du dig i skindet, til jeg dukker op.  Alle de mandlige engle, der bager på dig, må du give en kold vinge.

Jeg har tænkt mig at tale med din chef om et weekendophold. Det kan ikke blive andet, for livet på jorden skal leves færdigt. Derfor gik det mig på, når du var opgivende på rødvin. Du er min baby-engel og jeg var klar til at forsørge dig, hvis du faldt ud af dagpengesystemet.

Jeg er nødt til at sælge ud af mine musikanlæg for at klare huslejen. Udlejeren døde på et uheldigt tidspunkt, og nu er det op til skifteretten, om vi får reddet nogle af hans penge til husleje.

Babysnut, ærligt talt har jeg altid været en kontrolfreak, der sjældent græder. Men nu har jeg så meget at tude over, og det kommer helt af sig selv. Jeg føler mig som et rigtigt menneske nu, men jeg bliver ikke hel, før jeg ser dig igen. 

Kan du huske vores første nat, da du spurgte mig om, hvor gammel min sjæl var? Og jeg svarede; mere end 1000 år. Men det er jo ikke noget, jeg ved med sikkerhed. Hvis min sjæl er gammel, så er din til gengæld ung, og der vil altid være en hær af bejlere i dit kølvand.

Jeg må tilstå, at vi havde meget spildtid på alt det der alternative, men du ville have været en dygtig astrolog. Nu da du er så tæt på stjernerne kan du vel også tyde mit horoskop. Sig jeg bliver bestsellerforfatter eller cannabisolieleverandør, langt ord med en dyb betydning.

Nu venter vi bare på sommeren, så vi kan komme på bakken med stråhatte og på stoffer, det bliver sjawt. 

Der er så mange gode oplevelser vi har haft, som jeg vil minde dig om, selvom jeg var en bad ass i perioder. Jeg er sikker på at du har tilgivet mig alt, eller det der nu kan tilgives. Resten tier jeg ihjel. Eller, hvis man gider, kan man læse mine streetstories, der ligger ude i skyen på denfri.dk.

Det er ikke nemt at være et perfekt menneske, men jeg er sikker på, at I engle er perfekte, ellers var der vel ingen fidus i at få vinger.

Om fremtiden kan jeg ikke en gang gisne, alt kan ske. Død, krig og ødelæggelse – den globale situation er så fucked som den kan blive. Rent privat bliver jeg nok heltidsdranker, når jeg får råd. Men får jeg råd eller er jeg dømt til billig bajer?

Martin på Ærø har drukket så mange Slot øl, at han ikke kan mærke sine fødder. Kommunen gav ham en invalidescooter med tre hjul, men det vildeste er, at han næsten ikke drikker mere og får børnebørn på samlebånd.

Jeg skal videre på min færd med musen under armen. Jeg kan ikke bo sammen med Hansi. Det er lidt pudsigt, at han er født på samme dato som min far, 9. August, men min far drak jo ikke så meget. En fuld løve kan man ikke tale fornuft med.

Det er muligt, at jeg overdrager vores elskede mus til Jens’ Sidse. Hun har en Maincoon, som savner selskab. Men det bliver med blødende hjerte, at jeg går af med hende. Blot bliver det nemmere at overnatte hist og pist, uden musen. Jeg håber på at finde noget midlertidigt, hvor jeg har plads til mit stuff og musen.

Tossen, der overtog mine fugle, ville aflevere dem til Benjamin, men det gik galt. Lugen stod åben og de fløj væk i det fri. Det er jeg ret harm over.

Babysnut, jeg er på Herrens mark. Talte med en boligrådgiver og nu lægger jeg til side til et indskud. Hun mente, at jeg kunne få anvist en 2 værelses i løbet af et års tid. Til den tid har jeg 24.000 til indskud.

Nu vil jeg slappe af med lidt TV og gøre det, musen synes bedst om, nemlig at ligge med mig. Dvs. jeg er surrogatfar, da du jo ikke er her mere. Tror såmænd hun kan huske dig og savner dig.

Hils alle fra vores familier deroppe.

Din bad-boy forever

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?