Kære elskede baby-Engel i himlen.

Vi har et Herrens vejr; lidt sol og lidt efterårsagtigt vejr. Jeg blev snotforkølet i regnvejr gennem kirkegården om natten. Det er ellers en dejlig tur om dagen.

Udlejeren er jo død, så nu skal Hansi se om han kan overtage lejemålet, men jeg leder efter noget andet, hvor jeg kan pakke mine ting ud og være sammen med musen.

Flytter I også rundt deroppe? Man kunne jo fristes til at tro, at når en Engel stiger i graderne, får den vel en større bolig at flyve rundt i?

Jeg går cirka tre km om dagen og har trætte ben. Det giver trang til power-naps. Men I bliver vel ikke trætte i vingerne? Er I på himmelske steroider? Unge danske mænd tager på steroideferie til Thailand, hvor de kan få alt på apotekerne.

Nå babysnut, jeg er stoppet helt med hårde stoffer. Nu indtager jeg kun lidt god ryger og et par enkelte pils.  Jeg lægger an til et rygestop, går ikke i panik over manglende morgensmøger mere. Det vil være meget stort, hvis jeg stopper. Skal bare passe vægten, nu jeg er gået fra 95 til 80 kg, siden du blev bisat.

Var der ikke noget med at du ville give fisse, når jeg tabte 5 kg? Så skal jeg have tre gange så meget nu. Hvordan vil du effektuere dit løfte? Nå, ja. Det glemte jeg. Du kan give mig det magiske englefisse. Gå du bare i gang. 

I går mødte jeg en tømrer som også skulle købe røg, men drengene var der ikke. Så hev jeg ham med på kroen, så han kunne få sin røg. Han gav en øl og har måske brug for en arbejdsmand. Det vil jeg gerne. Det bliver så 3–5 timer de dage, jeg evt. skal på.

Jeg falder lidt tilbage på, at hvis du havde været her, ville jeg nå mine kunstneriske mål i år. Men det går jo ikke, og jeg ved, du ikke kommer tilbage. Måske dit æteriske legeme kan møde mig på en strand i Kroatien til sommer? Det kunne være supercool. 

Babysnut. Det hjælper mig at tro på, at du er der et eller andet sted, selv om det måske ikke passer. Jeg ønsker, du er der, og for mig er du her også, og jeg taler med dig på kirkegårdene.

De har revet hele den gamle psykiatri på BBH ned, og nu skal jeg filme opbygningen. LilleVictor er tynget af din fars store nøgle, men han har fået hele subkulturen og musikken som område. Et interview med Henrik Rindom kræver voksne mennesker, så det bliver Karin og jeg, der klarer det.

Åh, Baby, jeg vil så gerne starte på en frisk på Ærø, så jeg presser mig selv til research og handling.

Jeg ryger nok snart i Ribers igen, så helt essentielt skal jeg bruge investorer, som vil investere i medicinsk cannabis. Mens vi venter på regeringen, dyrker vi urter og frugt til juice.

Baby, jeg tudede lidt til det, jeg skrev om kirkegårde, men nu er jeg cool igen.

Hils alle vores.

Din bad-boy forever.

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?