Kære elskede babysnut i himlen.

Det er blevet sommer, og folk tager til stranden. Det minder mig om Ærø sidste år, da du badede nøgen. Det gør du vel ikke oppe i himlen? Pas nu på med de bejlere.

Nå, nu bliver vi smidt ud af Vibo, fordi udlejers bøsseven har fået bobestyrerhatten. Udlejer havde skam 30 K på kontoen, og det er selvfølgelig de mønter, bøssevennen vil have fingre i.

Er der bøsseengle i himlen? Og lebbeengle? Pas også på med dem. Hernede er der meget ævl om transkønnede for tiden. Drenge i fireårsalderen vil være piger, og de ligner sgu piger. Det vil være en synd ikke at lade dem vokse op som piger. Som en far sagde på TV: “Han prøvede at skære den af som 4-årig.” Tankevækkende.

Johannes kommer hjem fra Thailand den 17. juni. I år skal vi altså på bakketur, men desværre uden dig. Jeg mindes vores bakketure, den gang vi pr. tradition tog derud på cykel. Det er gode minder, selvom frokostplatterne er dalet i kvalitet.

Musen er faldet så godt til her, men da vi er opsagt, flytter jeg over i NV-kvarteret for en stund, mens jeg leder efter landlige omgivelser. Det var mit sidste store ønske at bo sammen med dig på landet — og jeg ved, at du også ønskede det. Vi skulle have gjort det for længe siden.

Åh, baby — jeg har brændt alle mine økonomiske broer og er dybt på røven. Alligevel vil jeg prøve at finde bolig på Ærø. Det er jo billigt derovre. Jeg må skabe mig et job selv, og der er masser af havearbejde i øjeblikket. Ved siden af vil jeg fiske rigtigt meget. Martin har fået en robåd, så der bliver fangstgaranti, når han får sine sildenet.

Min situation gør, at jeg endelig kommer væk fra broen, på en eller anden måde. Og Musen tager jeg under armen. Hun skal ikke aflives. Hun har stadig 10 år i sig og er aldrig syg.

Jeg har også mulighed for et længere ophold i Kroatien. Fars hus har min bror og jeg stadig, men taget er utæt og der er andre rep-ting, som jeg kan ordne.

Hvis jeg skulle bo permanent dernede, ville jeg åbne en ost & vin-butik. Vin fra Italien og fåreost, som min familie fremstiller. Der kan også sælges luksus-olivenolie.

De butikker, der ligger i Pag by, er mest souvenirbutikker, og man kan købe et byhus, med shop i bunden og tre etager, for 20.000 Euro. Det er jo ren Ærø-pris.

Hvis du var her, kunne vi pendle mellem Ærø og Pag. Det kunne da lugte lidt af overklasse.  Jeg har fået en respons på min boligannonce på en Ærøside på Facebook, men har ingen taletid på min mobil. Så jeg skriver til manden.

Hvor kunne det være fedt at flyve rundt med dig deroppe og lave skarnsstreger, som at smide vingerne, tage et par baner og elske i det fri. Mon Chefen accepterer den slags? Gad vide, hvordan han håndterer sin Søns hang til at lave vand om til vin? Har du prøvesmagt hans vin?

Jeg har ikke drukket rødvin i flere måneder, men d.1. juni, må jeg købe en flaske.

Blomsterbob savner sin rentevin, og jeg skylder stadig et par tusind for blomster, klodset de sidste par år.

Er der blomster i himlen? Ellers har de jo dig — du er smuk som en rose og en bly viol. 

Jeg mindes, at vi stadig var generte efter fem år sammen.

For mig at se har jeg vedligeholdt vores pagt og har ikke dyrket sex, nu på sjette år.

Du skal vide, at jeg slet ikke er sur, på nogen måde, over at du blev frigid i overgangsalderen. Jeg har det fint uden sex — og jeg gider ikke pseudo-kærlighed.

Jeg følger pagtens præmisser, og det bliver svært at forelske sig i en hernede. Hvis jeg får en ny kæreste, vil du stadig være min number one! Men jeg må nok lade være med at afsløre min, til den tid, hemmelige kæreste-engel.

Åh, baby — nu tuder jeg igen. Græder engle? Græder Jesus?

Hernede er der masser at græde over. De rige behøver snart ikke de fattiges arbejdskraft, da robotterne er på vej, overalt.

Det er en fucked up verden, vi lever i. Det kan du godt sige til Chefen og rykke ham for noget action  for en fredelig verden, og så de fattige får en bedre levestandard med nedsat arbejdstid. Vi må dele det arbejde, der er, og dele goderne.

Babysnut, det var en kort tudetur, men jeg er også pinligt ædru her kl. 11 om formiddagen, og jeg har nedsat mit forbrug af pilsnere og cannabis.

Næste gang, jeg skriver, bliver fra et nyt opholdssted. Det kan blive i NV-kvarteret, eller i nærheden af Roskilde.

Det kunne være dejligt at komme afsted til Ærø, det tjekker jeg op på.

Nu må du passe på dig selv og også mig. Og husk at flyve 7 Km. hver dag.

Hils min far og mor, din far og mor — og alle de andre, vi kender, deroppe.

1000 kys

Din BadBoy forever

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?