Er forplantning i folkets interesse ønskelig?

Racepleje a43. fragment

“Et navn ud for hvert personblad, for hver patient./ Ingen følelsesudtryk/ Forspildtheden, er stadig blomsten der visnede, står der/.

Scizofrenien er ikke en bæredygtig plante. / /Journal: ikke bæredygtig. / Johanne/ Sygdom nr. 14. …uproduktiv, selvdestruktiv, kan kun finde ud af at trække

øjenbrynshår ud og spise dem. /Et andet navn for forbandelse, den totale./ (I går fandt hun 7 firkløvere.// De er som dronten usynlige for det øje, der ikke er forbandelse.) skal ikke noteres/.

Karakteristika for lægen, Hochschrab, …overvejende nordisk, fast opret muskulatur kraftig brystkasse målbevidst fremadstræbende// fejlfri // “Men man må ty til sine ideer om renhed,” så går det, og det bærer igennem,// uantastelig personlighed, ægteskabsduelighed//12 SIP3/VB9997756/ “arvesundhed”.   Ganske vist mangler undersøgelsesskema af hans kone”//

Er forplantning i folkets interesse ønskelig// forplantningsevne god// høj nytteværdi/ den mindre skævhed i ryggen er forbigående//skal undersøges/prognose god//.

The following two tabs change content below.

Knud Steffen Nielsen

Knud Steffen Nielsen er DenFris fredagsdigter. Knud Steffen Nielsen er lyriker og billedkunstner. Han er næstformand for forfatter– og oversættercentret på Hald Hovedgård.

Nyeste indlæg af Knud Steffen Nielsen (se alle)

Har du noget at bidrage med?