Kære Elskede BabySnutEngel,

Åh, baby, vores elskede Mus er rask igen, men de kan ikke have hende mere, så nu er jeg på Herrens mark igen, indtil 1. september. Og jeg er flad igen, men kan love 2500 for resten af måneden.

Musen har det godt efter en penicillinkur, og hun er skiftet til Royal Canine vådkost. Se, det havde vi aldrig troet skulle ske. Men jeg er herreglad for at få hende tilbage i god stand.

Planen er at vi flytter ind i det nye fra den 1. september, hurra for det. Jeg skal så betale for 20 dage og dyrlægeregning, Det bliver nok et par tusind.

Åh Gud, nu græder jeg igen, Lidt af glæde over musen, men min sorg fylder mere og mere.

Det er nok, fordi jeg er meget ædru for tiden. Ikke noget jeg er stolt af, det er en meget rædsom oplevelse.  Virkeligheden svarer ikke til mine visioner og drømme, men jeg overgiver mig til den sobre stil. Til dels, ja!

Baby, jeg er blevet en steg igen, og pigerne kigger efter mig, måske pga. min hawaiiskjorte jeg købte på Staden. Til et technoparty for en måned siden var der en ung tøs, der var interesseret, men jeg spillede min kone er død-kortet — og hun forsvandt. Senere bagte en ung dreng på mig; folk bliver sgu kærlige af ecstasy.

Det er nu ikke sex, jeg behøver, men ømhed og nærvær, uden sex. Men det kan man ikke tilbyde, når folk vil have sex.  Så Musen og jeg er enkemand — og enkekat – i cølibat.

Cool nok. Så er jeg en steg med et perfekt BMI, men jeg er ikke til dating. Jeg har fixet en profil til Ole, og det vælter ind med bedstemorprofiler, han er jo 65 år gammel. De skal være blondiner og kunne spille et instrument.

Nu spiller de Marie Keys “Uden Forsvar”, men jeg tuder ikke. Lige pt. kan jeg tude, når som helst der kommer et af vores numre i radioen.

Jeg kan godt tilstå, at jeg læner mig op ad en depression — og det bliver ikke nemmere af, at jeg flytter til en bydel, hvor jeg ikke kender en eneste person. Men det tager 15 minutter at komme ind til Broen, så det går nok.

Caspar skrev til mig, om vi skulle på kirkegården og lægge blomster til dig d.19. — selvfølgelig skal vi det. Hvilke blomster vil du have? Store røde roser og liljer? Med en enkelt bly viol?

Åh, Gud Baby. Du er mit livs lys. En floskel ja, men det er du!  Lige præcis “Et lille lys i mørket, der står og blafrer der et sted. Men hvis du vil kunne se det, må du ikke være mørkeræd” — Lis Sørensen!

Der er vel masser af lys oppe ved jer? Bliver det overhovedet mørkt deroppe? Så må du huske at flyve med lys på. Ellers vanker der vel bøder? Har Chefen en bødekasse, så I kan komme på skovtur, når den er fyldt op?

Nu varer det ikke længe, før jeg får min lejlighed, og jeg har en plan om at skrive en thriller, der foregår på et hospital. En menneskejagt med masser af mord og blod. Ligesom du kan lide det. Man behøver ikke at være svensker for at strikke et godt plot sammen.

Forleden sagde en musikerfyr, at jeg skal tale med Chefen, Men gider han at høre på mit ævl? Hvilket mobilnummer har han?

Jeg kigger efter jer på skyerne — gid jeg var hos dig.

1000 kys og kærtegn

Din Bad Boy for evigt

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?