Kære elskede babysnut-engel

Jeg har ikke skrevet til dig længe. Der har været pc-problemer, men den gamle HP kører delvist igen.

Min situation ser lidt lysere ud. Jeg har fået en lejlighed i Sydhavnen, som jeg skal flytte ind i 15. August. Så må Ærø vente indtil videre. Lejligheden er fin med stor altan og udsigt til havet, sådan ca. 20 Km ude vest på.

Nu har du været oppe i himlen i et års tid, men jeg føler det som et par måneder. Jeg må indrømme, at jeg har været på druk og stoffer siden du forlod mig, men tager lige en slapper, så det ikke kikser med den nye lejlighed.

Jeg bor stadig hos Lille Ole, og vi laver god mad. Han drikker Årgangsøl, mens jeg bare napper et par Tuborg. Vi ryger en del hash, og naboerne render os på dørene og nasser helt vildt på Ole.

Det var jo sådan, at Musen ikke måtte være her, så nu er hun i kattepensionat. Der er gået en måned og vi ved jo, at hun ikke er vild med de ophold. Forleden ringede de og bad om en blodprøve. Musen ville ikke spise mere, og når hun fik lidt mad ned, kom det op igen. Blodprøven kostede 600 Kr. og viste, at hun havde problemer med nyrerne, og nu har de sat hende på specialkost, og hun bliver også behandlet for en infektion.

Alt i alt ser det ud til, at hun klarer den, men hvis der er noget helt galt, sender jeg hende op til dig. Du savner vel hende også? Åh, Baby, de spiller REMs Everybody Hurts i radioen, så jeg sidder her og tuder, mens Ole ser TV. 

Gud, hvor jeg savner dig. Hver gang jeg er ædru slår min sorg igennem. Jeg føler mig som tilskuer til mit eget lorteliv og om morgenen når jeg vågner, tror jeg, at jeg er hjemme, og du sidder ude i vores køkken.

I nat drømte jeg, at vi kørte i din bil, men det har du jo ikke brug for. Du har jo vinger og kan flyve. Tror du vi kan mødes i drømme? Der så meget vi hernede ikke forstår.

Så den onde nyhed: Et par nassere skulle smides ud og jeg løb efter dem ud til hoveddøren. Pigen var nået ud på svalegangen og hendes psykopatiske fyr var på vej ud — og så smækkede svinet døren i med fuld power, så jeg mistede min negl og det halve af yderste led på venstre ringfinger. Nu er der betændelse i såret, og jeg må på hospitalet og have det fixet.

Men den fysiske smerte, jeg følte, da lægen gav mig lokal bedøvelse og ti sting, er peanuts i forhold til den smerte jeg går med konstant over mit tab af dig; verdens smukkeste og klogeste pige/engel.

Babysnut, det er hårdt at bære sorgen, men måske vil jeg udstille den. Jeg har ikke noget imod at vise min sorg , og jeg vil udgive fotos af dig i min bog om os. Men jeg kan ikke læse op af brevene for andre, uden at tude, Og måske bruger jeg bare mit kunstnernavn. Jeg har jo lært at være diskret og anonym af dig.

Kan du huske da vi var på Samsø, den gang du sagde, at jeg var en steg og mit hår var vildt — og du ville elske mig for evigt, når jeg blev rigtig forfatter? Og vi nøgenbadede ude på spidsen, mens kinky stoddere fangede os i kikkert inde på klitterne.

Nu har vores frisør klippet mig igen, uden at det blev for kort og jeg har tabt 20 kilo siden din kremering, så jeg bliver en smuk engel på bare 78 kilo, min kampvægt som 20-årig, da vi mødtes en nat på et diskotek.

Åh Gud, der er så mange smukke minder i vores liv, som jeg vil gengive i mine breve.

Og du skal lige vide, det her kommer ikke hver eneste dag — og hvis man ikke passer på, stikker det af” — Maria Key.

Kan du huske vi hørte den på italiensk i radioen på Ærø?

De to måneder på Ærø var noget af det fedeste, vi har oplevet.

Jeg forstår ikke helt kærlighedens præmisser, men som jeg sagde for mange år siden: Giv din elskede så meget rum, som du har plads til, så får du det samme tilbage.

Det blev så til ti år i åbent forhold og 28 år efter. Men når vi ses igen, bliver der ikke plads til andre. Vi vil blive det smukkeste englepar i himlen.

Baby, kan du bede Chefen om at fortælle, om jeg virkelig er en dødsengel? Det er lidt underligt, at folk dør, når jeg kommer ind i deres liv — og vi drikker os i hegnet hver dag.

Du skal lige vide, at jeg vil elske dig for evigt  — som det er nu, kan jeg ikke elske en anden, måske aldrig mere. Du har fyldt hele mit liv med din kærlighed og ægte kærlighed forsvinder aldrig.

Skriver snart igen, snut

1000 kys

Din Bad Boy for evigt

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?