Kære elskede Babysnut-engel

Pyha, det er varmt allerede her kl. 9.

Jeg har det hele om hjørnet: Pizzaria, bager, dansk slagter, Apotek, Fakta, Juicebar, Tatovør (ja ja, jeg holder mig væk), blomsterbutik OG pølsevogn. Nogen siger, at det er det rigtige København.

Tænk, Musen krævede ikke andet end, at sofaen kom hjem. Vi tog det store læs i går, og jeg fik hevet al beklædning af sofaen, klar til vask. Foreløbigt bruger jeg fællesvaskeriet.

Jeg smed så vores vinterdyner og det røde uldtæppe på sofaen, så Musen laver sig en hule og holder siesta. Vi sov i ske på sofaen i nat, og jeg fik gennemsvedt en pude, men fik også 8 timers søvn. Hurra for psykofarmaka.

Kl. 14 er der sol på altanen, og jeg har fixet den store Harman-Kardon-papkasse, så Musen kan kigge ud fra 4. sal uden at balancere på det gammeldags gelænder, som runder på oversiden. Lige på 4. sals altaner er det svært at sætte net op, men jeg finder en løsning, som du kan acceptere.

Uha, der er langt ned, tænker Musen, og så rammer solen hendes platform og vi napper da lige et par timer i bagende varme, men kan så ligge til køl på soveværelsesgulvet, hvor der også er en papkassehule.

Jørgen og Rie kom forbi med kaffe og snegle. Han afmonterede et lille underskab, så der er plads til komfuret. Men der mangler en kobling, inden jeg kan kreere mine Michelinretter fra det franske køkken. Jeg har scoret en stor fransk kogebog af en Michelinkok; Bocuse.

Sig mig; spiser I engle overhovedet? Måske himmelske retter? Og Sønnen laver vel vand om til Bourgogne? 

Her ved solnedgang ligger Musen og piv-snorker i sofaen — og uden betræk er den dejlig blød. TV’et er sat til, men jeg mangler lige en lang antenneledning. Så må vi se om anlægget vil spille igen. Men selv Harman-Kardon er lavet i Kina, til nærmest at selvdestruere, når den lille kineser inden i dør på dagen, hvor garantien udløber. Sådan er det jo, men jeg kæmper en kamp med elektronikken. Gad vide om den fæle elektronikdæmon er fulgt med i det nye?

Nu er det fredag d. 9. og jeg skriver, mens Musen ligger i vindueskarmen med halvt åbent vindue. Hun holder øje med hunde og fugle – og der er ingen fare ved det. Hun er totalt cool nu og det har kun taget fire dage at falde til.

Min udsigt ender ved Øresundsbroens tre høje bropiller på midten af broen, men det er for diset til, at jeg kan se dem nu. Jeg skal have fat i en kikkert. En stjernekikkert måske. Så kan jeg fange dig der oppe i skyerne.

Her og nu græder jeg slet ikke. Jeg har meget at gøre, inden vi kan kalde det et hjem. Jeg går tilbage til at anskaffe kluns, så der bliver ikke noget high tech her. Men mange retro-ting har kostet kassen den gang. I øvrigt skal Jørgen og jeg købe stadeplads på et kræmmer-loppemarked, som jeg skal passe. Jørgens arv fra hans mor indbefatter masser af dyrt porcelæn, så til vinter kan jeg få en ekstraindtægt. Jeg er ikke meget for at sælge din mors nisser og juleting, men den slags går som varmt brød i december.

Af ting som er dine, er der din dyre kontorstol, hjørnesofaen, din elskede sorte kurvestol, som har fulgt med siden 82 i Øster Farimagsgade —  din lille Bosch skruemaskine og dit TV– Jeg solgte jo min 55” til Caspar, mest fordi Musen og jeg lå for meget – og jeg fik ikke udrettet en dyt. Men lille Emil er glad for den skærm. Og jeg holder meget af din familie og vil holde en housewarming, kun for dem. De weekendmisbrugere jeg kender, kan man jo ikke invitere sammen med ikke-rygere og helsefanatikere.

Kan man ryge en smøg i Himlen? Er der sprut og stoffer nok? Sig ja, så kommer jeg snart.  Eller skal jeg tale med souschefen i kælderafdelingen om det?

Jeg har ikke hørt fra lille Victor i over en uge og jeg er lidt bekymret. Måske er han blevet indlagt, efter for mange stoffer, eller han har været i kamp mod højrefløjen? Jeg dømmer ud fra omgivelserne og her ude i SV, er der ikke mange af hans type, nærmere det modsatte. Jeg er ved at stå af på vores projekt; Den Syge Hamster. Der er mere snak end action. Men jeg har jo også mine egne projekter, som kræver fuld opmærksomhed, hvis de skal realiseres. I det hele taget er jeg blevet for gammel til at gå på barrikaderne og jeg nægter at sætte liv og lemmer på spil.

Jeg tror, at jeg smutter ind til ham og tjekker op på om han er indlagt. Skriver senere babysnut.

Hej, snut. Jeg er lige på cafe, for mit eget net er ikke på endnu. Jeg skulle sende et par mails og have gratis kaffe og — vand!? Den lille har skrevet til mig i går, så han er nok ok. Da jeg gik hjemmefra lå Musen i hule på sofaen, og jeg skal være hjemme inden kl. 21 – sådan vil jeg have det fremover. Hun skal have sit friske vand og jeg køler det i køleskabet, det er hun ret begejstret over.

Store Viktors eks; Jette, er jo også skorpion og tjener på cafeen. Hun er pæn og slank og jeg kan godt se ligheden, men vi flirter kun lidt, og kun når vi er berusede. Hun er vist ude efter kuvøseguf på under 40 år.

Åh Babysnut. Jeg savner ømhed og kærtegn af den slags jeg fik af dig. Det er nok en fejltagelse at tro det kan leveres, hvis bare det er en skorpionpige. Men jeg savner også din tørre humor og dit vid. Jeg savner dine slanke, bløde hænder, din dejlige bløde hud, dine knæ, lår, hals og mave. For ikke at nævne det du har under taljen og din flotte numse.

Nu er jeg på et andet værtshus en fredag aften og drikker gratis kaffe. Der er få kunder lige nu, men de unge kommer snart med deres Visa-kort og stor tørst. På cafeen jeg forlod, fik jeg kredit på 200 Kr. bare til øl og smøger. Og jeg skylder 1000 Kr. i forvejen. Tror jeg tager ind til Jens – måske kan jeg redde aftensmaden der.

I morgen er der fest på Den Røde Plads, men jeg er uden mønt. Dog har jeg lidt røg og vil gerne sælge halvdelen af de 3 gram, så jeg kan få mad, hvis ikke Jens er hjemme. Det er det sædvanlige med mig: Min kredit er højere end min indtægt, men man må prioritere de største gældsposter først, ellers er der lukket for det varme vand.

Ja, kredit er jo et skældsord i din ordbog. Det er meget imponerende, at du altid betaler kontant – og får rabat. Du gør alt det rigtige og jeg det forkerte. Du byggede op og jeg rev ned. Måske kan jeg få et job som nedriver? Jeg er ekspert på området. Bruger I penge deroppe? Det gør I vel ikke, alle mønterne går vel til færgemanden?

Jens var ikke hjemme, så jeg tog ud til Jørgen og fik et par klemmer. Nu er jeg hjemme og det er midnat. Musen ligger på en stol ved siden af kontorstolen, og jeg kæler hende med den ene hånd. Men det går langsomt med at taste. Det skulle du prøve en gang.

Holy fucking shit! Jeg har lige opdaget at, Rhomba ikke er med i flyttelæsset, kun nogle børster og hendes snavskammer. Hvis nogle har neglet hende på gaden, kan de sgu da ikke bruge hende uden snavskammer! Pis oz. Og dampstrygejernet mangler også, men den nederste del med ledningen er der.

Åh man, jeg orker ikke at tænke på alt det jeg har mistet, new deals please.

I engle stjæler vel da ikke fra hinanden?

Åh Gud. Jeg er træt af det hele. Træt af druk og misbrug og omgivelserne der drikker og misbruger. Og i morgen er der fest  på Den Røde Plads — 2200.

Væk med de tanker siger du? Ja, al lykke ligger lige her på stolen ved siden af mig – og nu vil hun kæle igen. Godt! Så går vi over og lægger os i sofaen. Der er 3 smøger, spegepølse, brød, hash — og vand i køleren.

Tror jeg hopper over den gonat-fede og napper en sovepille. Jørgen havde et par af mine gamle liggende.

Godnat elskede englesnut – ved ikke rigtigt hvad ’evigt’ betyder, men det er den tid jeg vil elske dig i!

Din Bad Boy Forever

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?