Kære Elskede Babysnut-engel,

Sommeren er ved at være ovre. Vi har haft et par varme dage på ca. 25 grader, men jeg har ikke været på stranden i år. Og jeg som er en vandhund.

Jeg har flyttet et lille læs møbler ind i min nye lejlighed, og Lille Victor ligger og sover i en singleelevationsseng, som jeg har arvet af en af Jørgens afdøde venner i Tårnby. Så jeg sover i en død mands seng og går i afdødes tøj fra blomster-Bob. Der var også et gaskomfur i børstet stål. Der er naturgas i den nye lejlighed, så det bliver helt anderledes at lave mad.

Victor og jeg røg lidt i vandet i går, vi købte et gram coke og et gram ketamin. Det er noget fucking snavs det der hestebedøvelse, men for helvede, hvor hesten sparker røv med hallucinationer og det hele. 

Nu sidder jeg og skriver og nyder min udsigt, helt ud til havet, det er fedt, og der er morgensol i stuen –  den er 25 m2, og jeg har aftensol på altanen, udgangen er i soveværelset og den er 4 x 1,20 meter — ikke så ringe endda.

Jeg fik et syn af dine programmer med lukkede øjne på ketamin – og hvis ikke den Lille, (183 cm) blandede sig i mit syn, var jeg lige der, hvor alting lykkes.  Og baby, det er din skyld. Hvorfor var jeg så ”dum” sammen med dig? Fordi du er så klog, baby! I mit syn puttede jeg alting i kasser, og det hele smuttede ud til højre i skyen. Er jeg så systemmenneske nu? Jeg elsker dine systemer, men roder helt vildt! Vil du skælde mig ud for det?

Det er jo et positivt skriv det her. Men det aller-allerbedste er, at Musen kommer hjem en af dagene i næste uge. Kattemor kommer selv med hende, og jeg skal ikke bekymre mig om de 3000 Kr. jeg skylder, vi kan dele det op i afdrag.

Uh, jeg glæder mig meget til at få hende hjem. Hun har også været væk fra mig i to og en halv måned.  Den glæde, jeg føler, tager toppen af min sorg.

Nej, den gør ej! Du er i mit hoved konstant og jeg har tudet helt vildt, alene her i Sydhavn, hvor Anker Jørgensen boede lige rundt hjørnet. Havde det så bare været Dan Turell, men folk af min statur egner sig ikke til Alhambravej  – det er jo på fucking Frederiksberg – men lige op ad Vesterbro, som Dan elskede. SV er et arbejderkvarter, og der er en del grønlændere, der hænger ud på Mozarts Plads, som bus 4A fra Broen stopper ved kl. lort om natten.

Åh Gud, nu græder jeg igen, på andet døgn, — men jeg har det fint med min sorg. Det lykkedes mig ikke at gå i sort, da jeg fik lejligheden i forgårs.

Jørgen er ved at bygge på et hus herude i Sydhavn, og jeg smutter ned til havnen senere i dag. Der ligger et godt fiskested, som hedder Slusen. Han har fået lov til at købe mit PC-Bose-anlæg. Det er lidt surt, for der er så god lyd i det anlæg, men jeg har brug for pengene til mad og kattemad. Du ved; Royal Canin, vådkost. Og jeg købte lige 10 pakker ved kattebutikken, for der var en tusse mere end jeg regnede med på min konto, og Jørgen giver mig en 100 Kr. om dagen, til han har betalt anlægget. Det røg for 1000 Kr. Og han fik DAB-radioen med i prisen.

Åh Gud, nu tuder jeg igen. Men jeg klarer den, ryger en fed og ser ud ad vinduet. Det er lørdag d. 3. september og ret varmt her kl. 9. Jeg glemte at drikke min Siglo, som jeg købte for 39 Kr. i Fakta. Du ved, den med sækken, som ikke er set i årevis. Den kostede sgu 60 Kr. i 1995.

Ellers ser jeg en psykiater hver anden måned. Har så kontaktperson og psykolog hver 14. dag. Plus en boligrådgiver, som er uddannet socialrådgiver. Helle Nerdrum er blevet chef for psykiatrien på Nørrebro, og hun ville tage mig som patient igen, men da jeg er flyttet, kommer der helt nye behandlere på Gl. Kongevej.

Jeg har heldigvis ikke fucket noget op omkring flytningen, og min boligrådgiver har fixet det sådan, at huslejen bliver trukket fra min konto, og ligeledes med gas — og lysregninger fra Dong. Jeg orker ikke at skifte selskab igen, så nu er det Dong, der styrer. Det er fint nok. Der bliver sat 300 Kr. af om måneden til det. Plus 1000 Kr. om måneden i opsparing til uforudsete udgifter.

Babysnut, der er plusser og minusser i den nye lejlighed. Der er fede vinduer, og den tidligere lejer har efterladt persienner og lamper i badeværelse, køkken og i soveværelset. Det er cool nok. Og jeg købte en standerlampe for 30 Kr. i brugtbiksen i Mimersgade. Men jeg skal selv male og har 3000 Kr. på vedligeholdelseskontoen.

Du skulle være her, Baby. Jeg kigger ud på det underlige skæve dobbelttårn i hvidt og blåt, der ligger 5–6 Km ud for mit vindue. Denne nat tog jeg toget fra Broen og herud. Jeg fik info af en smuk ung pige, om hvordan jeg skulle skifte tog ved Ny Ellebjerg.

Jeg er lidt ude i hampen økonomisk, men værre er det, at jeg ikke har flere Seroquel, som er min hovedmedicin. Klokken er syv her d. 3. september og jeg bliver nødt til at ryge en joint. Det bliver en prøvelse at droppe ud af psykofarmaka, men måske er det på tide, efter fem års afhængighed. Rie vil købe medicin til mig, og jeg skal hjælpe hende med at male hendes lejlighed, som nu er halvanden million værd.

Åh Gud, Baby hvor jeg elsker dig. Jeg vil ikke tude, når Musen kommer hjem. Og det bliver fedt, når jeg får din hjørnesofa installeret, så Musen og jeg kan hygge med TV. Du tror, det er løgn, men her i blokken har vi 50/50 MB-netforbindelse for 65 Kr. pr. måned over huslejen – det er ”Parknet” der styrer det.

Nu er det søndag d. 4. september kl. 4 morgen, og min computer er for varm, så jeg lukker ned og prøver at sove igen.

Ser du noget til vores kære afgåede? Du må hilse dem alle sammen deroppe og jeg ved, at vi ses igen, elskede Babysnut.

1000 Kys og Kærtegn

Din Bad Loverboy For Evigt

PS: ” Er der nogen i Himlen der kan elske dig – lisså meget som jeg gør – og får dig til at grine lisså meget som mig.” – Danser med Drenge.

PPS: Hurra, nu er Musen kommet hjem. Det er mandag d. 5. september, vejret er strålende, men i går pissede det ned og jeg blev forkølet og overnattede hos Ole. Kattemor ringede og aftalte at mødes hos mig kl. 13.30. Hun holdt her sin bil, da jeg landede inde fra Broen — med Musen på bagsædet og en lille hund på forsædet. Regningen på 2900 Kr. betaler jeg over to eller tre måneder.

Musen har fået ny transportkasse af kattemor og blev sat fri i de nye omgivelser. Skumle, skumle og piv piv. Så kælede vi en times tid, og hun lå på en stol med et dejligt tæppe på altanen, i solen. Det var fint nok, men siden blev hun utryg og gemte sig under sengen. Jeg var nødt til at smutte ind til Broen for at låne penge. Derefter var jeg hos Jørgen og Rie til aftensmad, mens Musen ventede på mig i seks timer, og hun lå sgu i sengen og rullede rundt godtede sig, da jeg kom hjem.

Jeg har rigeligt af det nye vådkost og to kg tørfoder – og jeg skal flytte resten af indboet på onsdag. Også din sofa og TV. Så skal vi rigtigt hygge.

Babysnut, jeg skriver mere i morgen, for nu vil Musen i seng. Jeg har kigget op på skyerne hele dagen fra toget og alle vegne, men jeg kan ikke se dig, men jeg tror du kigger ned på mig, når jeg taler til dig. Åh Gud, det hjalp at få hende hjem, det er min sidste forbindelse til dig, som holder mig til livet. Jeg skal til psykolog i morgen, så tuder jeg nok igen, og jeg må tigge medicin på psykiatrien.

De fire dage, jeg har været her, har jeg tudet det halve af tiden og må tage til Broen for at se dem jeg kender, så jeg ikke tuder, men jeg klemmer alligevel en tåre i ny og næ, og stortuder her hjemme. Men nok om det, nu skal vi ligge!

Nu er det d. 6. september kl. 7 og holy shit — Musen og jeg har ikke lukket et øje hele natten. Hun moslede rundt, og vi kælede meget og prøvede at sove. Men jeg mangler jo mine piller, og Musen skal lige vænne sig til det nye. Der er en del piv, men i morgen kommer hjørnesofaen og TV’et hjem, så bliver alt som før. Bortset fra, at du ikke er her. Eller er du?

Netop som jeg troede, at jeg havde grædt ud, render tårerne ned ad kinderne i stride strømme.  Jeg tror jeg bliver en skrivende eremit herude, men jeg har da et par venner på Broen der vil besøge mig, når jeg kommer i stand.

Jeg var lige til psykolog og mødte Helle, som skaffede mig piller til ti dage, så du skal ikke være urolig for min tilstand.

Tusind kys og kærtegn – og piv piv fra Musen.

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?