Der var faldet en slags ro over valpladsen, valgkampens Aleppo.

Man anede nok, at der forestod en omfattende genopbygning af den amerikanske befolknings tillid til medierne og politikerne, men det værste var overstået.

Den forenede smædekampagne mod galningen Trump havde haft sin virkning. Ingen kunne være i tvivl om, at han var kørt over for rødt i 1972, med et nyt vidne hver fulde time.

Hillary førte med et tocifret antal procent (11) og erklærede, at hun ikke ville spilde mere tid på Trumps udtalelser i marts. Trump erklærede sig overvundet – på sin egen typiske omvendte måde.

But the soccer mom hadn’t sung.

En ny meningsmåling viste nu blot et forspring på 5 procent. Og Trump havde i flere timer ikke sagt et ord, man kunne klippe ud af en timelang tale. 

Måske havde hans campaign manager – you know, the bimbo – lænket ham til teleprompteren. Måske skulle hun og Melania og Ivanka helt overtage, ligesom i de populære politiske debatter på tv, hvor deltagerne need no introduction.

De demokratiske er lesbiske, og de republikanske pregnant and barefoot. Man behøver naturligvis kun at se en. 

Democratic woman: He calls women pigs, slobs, slobs, pigs and slobs.

Republican woman: No one has more respect for women than Donald Trump! (Meaning: My Jim talks the same way, but he’s good with the kids.)

Selv overgav jeg mig, da Melania spidsede de røde læber og kaldte det ”boy talk”.  Den østeuropæiske accent – jeg var nødt til at spole tilbage!

Der er nu kun fjorten dage til den store dag, og de fleste meningsmålinger er stadig på Clintons side. Jeg mener, med alt det, de siger på tv, hvem fanden har så lyst til at stå frem og sige, man stemmer for Brexit?

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?