”Hillary Clinton. She’ll say anything, and change nothing.”

Ordene er Barack Obamas, og det er nok stadig den mest rammende karakteristik af den demokratiske præsidentkandidat. Den republikanske derimod vil forandre alting – mange mener nok, at han vil bombe Amerika tilbage til stenalderen. 

Det har som bekendt fået medierne til at kaste alle journalistiske principper over bord. Og Obama til at udtale: ”There has never been a man or a woman more qualified than Hillary Clinton to serve as president of the United States of America.”

Trump forargede dem, der ville forarges, da man aflyttede bemærkningen: ”When you’re a star, they let you do it. You can do anything.

Grab them by the pussy. You can do anything.”

Vicepræsidenten, der åbenbart føler et behov for at sænke niveauet yderligere, har i den forbindelse offentligt udtalt: ”The press always asks me, ‘don’t I wish I were debating him.’ No, I wish we were in high school.

I could take him behind the gym. That’s what I wish.”

Fysisk vold er som bekendt standardtruslen, når man er blevet dukket på Internettet. Trumps svar er lige så klassisk.

”I’d love that. He’s a tough guy, when he’s standing behind a microphone.”

Dette er de mest magtfulde mennesker i verden, der kan starte en atomkrig.  Faktisk har Trump truet med en som en uundgåelig konsekvens af, at Clinton vinder valget.

He may well be right. Verdens skæbne afgøres ikke ved valgurnerne. 

Den afgøres på lukkede møder, hvor den politiske magt uddelegeres af den økonomiske. Der er folket som deklamationstema, og folket som collateral damage.

Det er de demokratiske spilleregler.

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?