Den russiske flåde, der er på vej til Syrien med sit flagskib, hangarskibet Admiral Kuznetsov, har anmodet om tilladelse til at tanke op i Spanien – muligvis ud fra en forestilling om, at man er del af en alliance mod ISIS. Det fornærmede svar var den sædvanlige humanitære ”bekymring”.

Vesten stiller sig som bekendt kritisk til udslettelsen af Aleppo. Noget man i betragtning af det amerikanske folkedrab i Irak måske tør håbe, er udtryk for selvironi.

Russerne trak på skuldrene og deres anmodning tilbage. Åbenbart har spanierne fået en skideballe af Jens, som nu ikke længere får skideballer af Carl Ottosen i ”Soldaterkammerater”, men er Natos generalsekretær.

Han er godt nok norsk, men alligevel. Som bekendt er vi blevet rigtig populære, efter at vi er begyndt at heile igen.

Endt er de glade dage, hvor vi indrykkede atomfri annoncer sponsoreret af det fredselskende KGB! Nu er vi ifølge de russiske medier helt til rotterne på grund af den økonomiske krise, Rusland som sædvanlig er ganske uberørt af – Rusland har altid økonomisk krise.

Avisens udsendte og sædvanligvis velunderrettede kilde har nemlig afsløret, at den danske befolkning er forfalden til genbrug! Børnene løber nøgne rundt og drikker af vandpytterne, mens de gamle roder i skraldespandene. 

Meget kunne altså tyde på, at det russiske billede af Vesten ikke har forandret sig stort siden den kolde krig, hvor der hang en neger i hver lygtepæl. Naturligvis i skarp modsætning til vores egen dybdeborende journalistik, der kan afsløre, at den russiske befolkning er på randen til oprør under anførsel af en kvindelig punkrockgruppe.

Kvinder og homoseksuelle skulle nemlig efter sigende have det svært i Rusland – en påstand, der let lader sig afvise af regeringen som absurd i og med, at der slet ikke er nogen homoseksuelle i Rusland! Homoseksualitet er jo nemlig en socialt betinget sygdom (måske lidt hen efter den kvindelige masochisme).

Vi er ikke interesserede i en ny kold krig, udtaler Jens. Nej, ikke kold, hvis man skal gå efter opmarcheringen på begge sider af grænsen.

Og takket være våben som den nye ”Satan-bombe” – vi har jo altid vidst, at russerne var djævledyrkere – kan man udrydde civilbefolkningen helt uden indsættelse af fredsbevarende styrker. Men som Tom Lehrer sang i halvtredserne: We Will All Go Together When We Go!

https://www.youtube.com/watch?v=-gb0mxcpPOU

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?