Kære elskede babysnut-engel.

Nu er efteråret kommet, og jakkerne og frakkerne findes frem fra klædeskabene igen.

Musen hygger sig på radiatoren ved siden af mit spisebord. Hun ligger på nogle papirer og suger varmen til sig. Uden hende var jeg her ikke mere.  Min psykolog siger, at efter et år med sorg, topper man i at græde. Og Gud skal vide, at jeg græder i timer hver dag.

Teoretisk kan jeg finde en ny babysnut, men aldrig en som du. Og der går nok et par år mere, inden jeg er klar til et nyt forhold. I mellemtiden arbejder jeg på komme ovenpå økonomisk. Det var nemmere med dig som chef. Du havde styr på pengene, og jeg savner vores fælles hjemlige projekter. Du havde så mange talenter, faktisk var du et fantastisk menneske, dine ord til mig for mange år siden.

Det har været svært at styre mig, som den badass jeg kan være. Det undskylder jeg. Hele tiden tænkte jeg på at give dig et bedre liv, og det kunne have været på Ærø, hvis ikke du forlod mig midt i vores beslutning om at skifte miljø.

Og nu har jeg været en badass igen. Victor og jeg tog LSD i fredags, hvor jeg vandt 1200 kr. på en spillemaskine.  Der var ingen hallucinationer, og jeg blev bare så tung i kroppen og måtte tage hjem fra en technofest.

Se, jeg indrømmer, at jeg også tager hårde stoffer, men jeg er jo ikke kendt som Dan Rachlin, som er foregangsmand for fri cannabis. Det er prisværdigt at folk som han står frem.

Jeg tror, der er mange voksne velstillede, folk som tager coke, men det skal jo helst ikke frem. Også for børnenes skyld og bla bla. Den LSD, jeg fik, var ikke det samme som de mescalintrip vi fik i Amsterdam. De nye designerdrugs er farlige, hvis man tager for meget, men sådan er det jo med alle rusmidler.

Min hjerne har været fucked et stykke tid. Der er huller i min hukommelse. Lidt som om jeg har alzheimers, eller er det bare stofferne, måske? Nå, men jeg overdriver det ikke og har sagt nej tak til ”hætter” (fantasy).

Jeg er også blevet tilbudt heroin, men den oplevelse, jeg havde med det som 22-årig, er bad shit. Crack og rygeheroin siger mig ikke noget.

Babysnut, hvordan går det deroppe? Er Jesus på trip? Har du virkelig mødt ham, og er han forelsket i dig?  Så knuser du hans hjerte, som du gjorde med så mange, dengang vi levede i overhalingsbanen.

Vi var sgu nogle kønne hjerteknusere, da vi var unge og smukke. Og du kunne have været blevet en star, hvis ikke computeren tog al din tid. Se, det er ting jeg ved – og for mig er du den smukkeste blomst i himlen.

I bibelen står, at Jesus vil komme med sine engle. Så er du ved hans side. Hvis du absolut skal være mig utro, så er han det bedste bud, og du har min velsignelse, engle har vel også brug for sex?

Til gengæld må du give mig lov til at møde en anden, selvom det ikke lige er det første jeg tænker på. Faktisk tænker jeg kun på dig.

Din søster Marianne sagde, at jeg skulle give slip på dig, da du lå på dit dødsleje, men det kan jeg ikke. Hvordan slipper man verdens smukkeste engel?

Åh Gud, de sidste par dage, har jeg tudet til musik, jeg har valgt på Facebook, til dig. Men det lykkes mig at lade være med at tude, når jeg er på gaden og tager ind til Nørrebro.

Nu er det jo ikke sådan, at jeg vil fucke mig selv helt op. Jeg har af nødvendighed dage, hvor jeg er ædru og har lige tabt 3 gram hash ud af lommen, så jeg tager en pause. Jeg drikker nogle Dansk Pilsner til 3,30 Kr. og hygger med Musen. Det er længe siden, hun har haft det så godt. Hun har altanen, vindueskarmen og radiatoren, alt hvad en kat har brug for. Og hun får stadig kun det bedste at spise.

Jeg savner Bølledyret og overvejer at få en killing, så Musen kan lege mor. Man må have to katte her, hvor jeg bor. Så har de også hinanden, når jeg er ude.

Jeg har tænkt at bygge reoler, så hun kan komme helt op til loftet, det har hun jo altid prøvet på.

Ellers har jeg været syg i en uge, med feber og snot, men er ved at være over det.

Har I engle sygdomme? Kommer Jesus så og healer jer?

Jeg har en veninde på Facebook, som er synsk, og jeg har tænkt på, om hun kan komme i kontakt med dig? På den anden side er det så slut med livet, for hvis vi kan tale sammen, så vil jeg op til dig. Men det er slet ikke sikkert, at en badass som jeg får adgang til himmeriget. Der er nok et par regninger, der skal betales. Kan du lægge et godt ord ind for mig?

Åh babysnut, ”have I ever loved  a woman so much that I was  trembling in pain”? Det er da klart, at jeg har. Det er det, jeg gør konstant for tiden.

Aldrig har jeg grædt så meget. Jeg troede faktisk ikke, at jeg kunne indeholde så meget smerte og gråd. Jeg synes ikke, at jeg ynker mig selv – den smerte jeg føler er det mest ægte jeg har følt, bortset fra min kærlighed til dig.

Jeg tudede da en smule, da min far og mor afgik, men det her er vildt. Nu har jeg grædt i over et år, og jeg må tage mig sammen til at stoppe op og foretage mig almindelige ting.  Jeg har ikke fået vasket tøj i en måned og hjemmet flyder. Men du er her jo ikke og kan fortælle mig, at jeg skal lukke køleskabet og køkkenlågerne – og jeg savner dine våde håndklæder i sengen.

Alt det som man kunne sige, var mangler og fejl, er det slet ikke. Og jeg kan ikke glemme den morgen i august sidste år, hvor du trampede i gulvet for sidste gang. Jeg savner sgu dit hysteri.

Babysnut, hils din far og mor og min far og mor, Pudsererik og din barnepige. Hun må da også være engel.

Din bad boy for evigt.

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?