Verden vakler på afgrundens rand, hvis Trump bliver valgt, siger Obama. Og hvis det bliver Clinton?

Måske gør det ikke den store forskel. Men republikken da?

Det korte af det lange er, at vi rent politisk er tilbage i trediverne. De kævlende politikere er ganske tydeligt ikke i stand til at løse den økonomiske krise. 

De er alt for bekymrede for deres popularitet og taburetter. Så er der brug for en stærk mand, der tør gøre, hvad der skal til.

Hertil kommer så den gule og bolsjevistiske fare, som i dag hedder indvandring. Et problem, vi knap nok har set begyndelsen på.

Klimaet har altid været den store fluesmækker, og menneskene fluerne – klimaet skaber og ødelægger kulturer. Hunnerne vil nok en gang skubbe til østgoterne, der skubber til vestgoterne.

I historiebøgerne læser vi om en verden, der fra begyndelsen vendte sig i afsky mod fascisme og nazisme. Det er løgn. 

Den beundrede Hitler og tilbad Mussolini som et bolværk mod den ventede barbariske invasion. Hvis vi ikke får Trump, får vi en anden Trump.

Liberalismen har lagt verden øde, forvandlet den til en losseplads og skabt nationalstater, der nu endelig står parat til at ødelægge hinanden og den med de våben, den har solgt dem. Sidste gang erstattede oplysningen og demokratiet en flok operettekejsere med pangermanisme, panslavisme, nazisme og to verdenskrige.

Så let slipper vi ikke denne gang. Der er altså på ingen måde tale om et letsindigt ”Feuerjo!” i et overfyldt teater.

I går blev det ækvivalente ”Gun!” råbt under et af Trumps rallies, og han blev båret ud af sikkerhedsvagterne. Måske ville det i grunden være den bedste løsning.

Vælg Trump. Skyd Trump.

Pence er en pæn, forsigtig mand, der ikke giver nogen røde knopper – heller ikke Putin. Måske kunne det købe os et par år.

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?