Hej elskede Babyengel,

Jeg har lige haft en krise i en time, — og selvmordstunnelen dukkede op, men jeg er jo nødt til at give Musen væk eller aflive hende, hvis jeg tager strikken.

Martin har nogle vældigt høje træer på Ærø, jeg skal så selv tage reb med. Det har været den stående joke, siden hans Gitte døde af hjertestop ligesom dig.

Susanne Baby, det er den 13. november og din 60-års fødselsdag – og Gud, hvor jeg ville ønske du var her nede, så ville jeg tage dig med på en jordomrejse, inden du skulle hjem igen – og du må meget gerne tage mig med derop.

Vejret er strålende, du har været en god engel det sidste års tid – men det er ved at blive vinter, med minusgrader. Nok ikke noget der generer dig, din lille Viking.

I går morges ville Lille Bob købe coke og ecstasy, og kl. 4 om morgenen tog jeg ud til ham. Stod og ringede på hans gadedør i et kvarter. Ingen reaktion. Jeg gik så 2 km tilbage til 4A og han ringede, mens jeg var på vej hjem i bussen.

I de 15 minutter jeg stod ved hans gadedør, sad han i en bil på den anden side af huset og testede noget Emma. Der hoppede jeg sgu over. Så jeg undgik at være en badass den dag. Nu er jeg flad igen og har ikke råd til at være dekadent, og det er jeg sikker på, at du sætter pris på. 

Jeg havde besøg af heksen, Vivi, som brugte 12 timer på at rengøre mit gaskomfur, som hun arver, når jeg får et elkomfur. Det er superfedt endelig at kunne tilberede mine Michelinretter. Og jeg er så småt begyndt at fremtrylle smoothies, der styrker immunforsvaret og booster forbrændingen, plus meget mere.

Babysnut, hvordan går det der oppe? Ser du noget til Jesus?

Der sker ikke så meget på Denfri, men jeg skal færdiggøre mine breve til dig – og se til, at det bliver en bog.

Musen og jeg hygger tæt ved radiatoren, og hun har aldrig haft det bedre. Folk mener jo, at jeg er sindssyg at ofre så mange penge på en kat, men så får de lige historien om, at du bandt 20.000 i halen på bøllekatten da han døde, fordi du havde råd — og så lukker de røven.

Du brugte jo også 10.000 på at få trukket Bølles tænder ud, da han havde mundhulebetændelse. Den får de også lige, Hvis jeg var ond, kunne jeg tilføje: Hvor meget bruger I selv på jeres tænder?

Åh, Gud hvor jeg savner dig, savner dig, savner dig. Det har jeg vist skrevet i alle mine breve til dig, men jeg savner dig sgu. Til tider kan jeg dårligt trække vejret, vågner om natten og har breathe-stop som en baby, inden gråden bryder løs.

Savner du også mig? Elsker du mig stadig? Er jeg stadig din number one? 

Det kikser hver gang jeg bager på en pige på Facebook og det er også bare en panikhandling, jeg har jo vitterligt ikke nogen at være noget for – og det er der skoen trykker. Jeg havde dig at være alt for. Og du var alt for mig.

Ellers har jeg alzheimer light og kan ikke huske fra næse til mund, men jeg kan godt lave spagettigryde og den snurrer lystigt, mens musen og jeg kæler – hun på en stol ved siden af din store kontorstol, som jeg sommetider vågner i midt om natten.

Åh babysnut, jeg når at dø, før jeg får realiseret noget som helst – men det betyder jo mindre, hvis der er plads til mig i jeres Paradis? Dog har jeg viet resten af livet til at leve og nå, hvad jeg kan nå. Resten må jeg nå oppe ved jer, eller nede ved souschefen i kælderafdelingen.

Jeg forstår ikke, at jeg kan åbne op for sluserne af gråd blot ved at skrive til dig. Det er også derfor jeg kun skriver et par breve om måneden.

Apropos breve: Jeg har 50 rudekuverter liggende; uåbnede. Præcis som dig i tidernes morgen. Det var sjaw. Økonomisk kommer jeg ikke oven på, med mindre jeg disker op med noget genialt, der giver mig mønt på kontoen. Så er vi tilbage til min thriller, men jeg har lært at gøre én ting ad gangen, så nu er det mine breve til dig, der har første prioritet.

Åh, baby – ”Livet er hverken farce eller nydelig komedie, men noget vi må bivåne i sørgeklæder i håbet om, at den bitre smag vil rense os for al dårskab.” William James.

”Jeg gider slet ikke! ” Søren Kirkegaard.

Hvis nogen vil sige, at jeg glorificerer dig, må jeg erkende: Ja, denne engel er mit et og alt! And you ain’t seen nothing yet — jeg vil bygge dig et eftermæle af bibelske dimensioner.  Der skal ingen tvivl herske, du var allerede en engel på jorden, alle elskede dig, — mest mig ;-)

Mit vægur har slået 12, så er det godnat.

Napper lige en Dansk Pils – skål Baby.

1000 kys og kærtegn

Din bad boy forever

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?