Hermed ender – sikkert til stor lettelse for mange – min gæsteoptræden på Den Fri. Det vil nok være for meget at sige, at den har afstedkommet de store reaktioner.

Det er der naturligvis en nærliggende forklaring på. Den Fri er død – i løbet af de tre uger er der ikke kommet et eneste andet indlæg  (hvis man ser bort fra knækprosa og breve til afdøde personer).

For længst opgivet af stifteren og derefter tørret af på en række redaktører, er den naturligvis ikke i nogen forstand et ”alternativ” til den trykte presse. Den er Internet.

Nogen debat eksisterer ikke længere i Danmark – det ville jo også kræve, at mere end én person beherskede det danske sprog. Der er de kapitalejede mediers propagandaministerium for de kapitalejede politikere, og der er Facebook. 

Det skal man selvfølgelig ikke sige, for hvis vi skal redde verden, må vi først og fremmest respektere hinanden og ikke mindst de politisk aktive, der har GUD ER KÆRLIGHED broderet over sofaen. Selv har jeg ladet mig nøje med at sætte en redningsbåd i vandet, og den vil næppe blive overfyldt. 

Tilbage er blot at sige tak til redaktionen, som vel har konkluderet, at en artikel af Onde Erwin var bedre end ingenting. Requiescat in pace.

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?