Det Hvide Hus har nu kun godt en måned til at skaffe sig af med Trump (der, som vi alle ved, ligesom Hitler ikke blev demokratisk valgt).

Obama og CNN har lagt hovederne i blød og er foreløbig nået frem til fire mulige strategier.

  1. Genoptæl stemmerne! Trump vandt trods alt kun tre femtedele af staterne, hvilket let kan skyldes en fejl. Som den demokratiske kandidat gang på gang påpegede, er det ”rædselsvækkende”, at en kandidat ikke accepterer valgresultatet. Medmindre det er den demokratiske kandidat, og vedkommende taber valget.
  1. Erklær valget ugyldigt! Det blev fikset af russerne, fordi Trump er KGB-agent (alle er vist bekendte med hans kommunistiske sympatier). Trump blev kun valgt, fordi Putin røbede Clintons lyssky affærer – så dybt ville CNN aldrig være sunket!
  1. Shoot the bastard! Som bekendt er dette en af CIA’s kompetencer (ud over at opdage russiske konspirationer). Så tidligt som i tresserne planlagde de at myrde Castro – og han er lige død!
  1. Start tredje verdenskrig – Putin har jo selv bedt om det med alt det hackeri!  Så skal idioterne nok få noget andet at tænke på, end hvem der vandt det skide valg!
The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?