Vi går nu ind i julemåneden, hvor butikkerne stråler smukt. Det kan imidlertid godt gå ud over julehumøret med de mange fattige, man ser på gaden.

Det er således et påtrængende spørgsmål, hvordan de kan fjernes. Og her må man desværre sige, at den nye regerings afskaffelse af den brede velfærdsstat – så vi kan hjælpe dem, der virkelig har brug for det, som i øvrigt begge to døde i går – kommer lidt vel sent.

Det viser sig nemlig, at en del af dem, der for længst burde være døde af sult, opretholder livet ved at samle flasker. Dette hul i regeringens folkedrab vil Københavns socialdemokratiske – det lo vi meget ad den sommer – overborgmester nu have stoppet efter at være blevet gjort opmærksom på problemet i Danskernes Partis partiorgan Ekstra Bladet.

Et yderligere problem er så, at mange af disse flaskesamlere er negre og dermed skaber utryghed i befolkningen.  ”Disse menneskers situation er hjerteskærende,” skriver Frank Jensen i dag i Politiken, en københavnsk lokalavis udgivet af Jyllandsposten.

”Det eneste rigtige ville naturligvis være at aflive dem humant, men det har vi desværre ikke ressourcer til. Politiet har i indeværende år 48 gange måttet ud at rydde deciderede lejre, hvilket koster dyr ammunition.”

Flaskepanten vil nu blive afskaffet, forhåbentlig med det resultat, at Liberal Alliance omsider tillidsfuldt kan udtale: Der er ingen fattige i Danmark! Det er et varmende budskab i en kold tid. 

Meget tyder således på, at det arabiske forår er forbi. Det ser nemlig ud til, at Assad og hans russiske marionetregering bliver siddende i Syrien.

At Putin ikke er tilfreds med besættelsen af Moskva, men også har planer om at udstrække sin aggression til vestlige stater som Ukraine, kan næppe nogen være i tvivl om. Heldigvis har vi længe haft en udenrigsminister, hvis resume må indgyde respekt: Medlem af bestyrelsen for Bøvling Ungdoms Forening, formand for gymnastikudvalget og – ikke mindst – træner for Brande Mix-hold.

Det bliver en tung arv at løfte for den nyudnævnte Anders Samuelsen. Vi trøster os med, at hans partis erklærede udenrigspolitik er at møde ”Ruslands truende adfærd” med ”konkrete sanktioner”.

Danmark råder aktuelt over 57 tanks, der er parate til at blive sat ind mod bolsjevikkerne, eller hvad de nu er derovre. Tilbage er kun at ønske alle købekraftige hvide danskere en købekraftig hvid jul! 

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?