Om aftenen den 31. august 1939 angreb en gruppe sabotører i polske uniformer den tyske radiostation Sender Gleiwitz og udsendte et antitysk budskab – ganske ligesom RT i dag.

Dette var blot den sidste af en række provokationer fra den kant, og Føreren holdt en tale.

Von jetzt ab wird Bombe mit Bombe vergolten!  I dag er Polen allerede besat af Vestmagterne, og angrebet kan derfor sættes ind direkte mod hovedfjenden.

Det viste sig senere, at de polske sabotører var medlemmer af SS, men det er selvfølgelig lige så ligegyldigt, som om Saddam havde masseødelæggelsesvåben. Der skal jo som bekendt lig på bordet.

Det har vores fremsynede forsvarsminister måttet sande, og det på trods af, at det ikke blot gælder vores nationale ære, men om at hævne vore tapre drenge, der døde i kamp mod russerne i 1942. Lad dem bare kaste en atombombe over København – de skal vide, de aldrig ser de sidste! 

Åbenbart er det ikke nok, at russerne har fikset præsidentvalget og Super Bowl og sendt et løgnagtigt læserbrev til Politiken. Hvad skal der til, for at danskerne indser, at Putin er fuldkommen sindssyg? 

Må det tillades mig at komme med et forslag? Man kunne jo forestille sig, at sabotører i russiske uniformer sprængte en pølsebod i luften under Folkemødet på Bornholm – der var de jo allerede på spil i 1945!

Dette er ganske givet en eventualitet, den danske forsvarskommando bør forberede sig på. Og hvis vi så samtidig ligesom salmeversene kunne få genindført de gamle lege fra min skoletid.

Især den med at gemme sig under pulten, når glimtet kommer. De var sgu så hyggelige!

The following two tabs change content below.
Erwin Neutzsky-Wulff
Erwin Neutzsky-Wulff karakteriseres oftest som Danmarks eneste eller bedste bud på en kultforfatter. Det forlyder dog, at der også er andre danske forfattere, der bliver taget alvorligt.
Erwin Neutzsky-Wulff

Nyeste indlæg af Erwin Neutzsky-Wulff (se alle)

Har du noget at bidrage med?