Hey elskede babysnut-engel,

Du ved hvor meget jeg elsker dig!
Jeppesen har bedt mig om at skrive dagbog. Så får du alle mine tanker en  gang om ugen oppe i skyen. Det er lidt sjaw, at Jeppesen giver mig en bunden opgave, som jeg selv har bedt om. 

Åh, Gud, det er den 17. marts, og jeg fylder 60 år om elleve dage. Det er jeg ikke lige oppe på, for den dag er jeg totalt broke.

Jeg har mødt en pige på Heimdals et par gange, men hun er kun 21 år, og det er for stort et spring. Hun har samme glød i øjnene som dig, så man helt glemmer hvor ung hun er.

Jeg har ringet til en mand på Ærø, der vil have en handymand boende. Der er gratis kost og logi, og jeg vil tjekke op på en permanent bolig, hvor Musen og jeg kan leve vores efterår. Som sønnesøn af en fårehyrde er får et must. Jeg kunne også tænke mig en lille gris, en hund og et par katte mere.

Åh Baby – jeg har virkelig muligheden for, at vi begge begraves på Marstal Kirkegård – jeg kan få din urne med mig. Hvis ikke jeg får opgaven, flytter jeg alligevel der over inden for to år.

Hansi er flyttet ind med den lille hund og musen er cool. De snakker lidt sammen og hygger om natten på hjørnesofaen. Jeg tager morgenturen med hunden og derefter ind til Nørrebro for at og låne og tigge.
Min økonomi er elendig og jeg skylder for TV-signal og internet, hvilket er noget skidt, for nu skal jeg skrive dagbog. Men jeg kan tage min lille pc med på Cafe og sende mine mails der.

Det er så småt ved at være forår. Og det er på tide at få en ny cykel. Så slipper jeg for bøder i tog og bus. Tror jeg har 10–12 bøder af 750 Kr. Der ligger stadig 40–50 rudekuverter på kommoden. Jeg ved jo godt, hvad der står i dem. Jeg har tænkt på at brænde alle brevene foran et borgerservicekontor – og filme det.

Du vil gerne vide, hvad der sker på den politiske side. Tjo, det kører på lodder og trisser ude i højre spor. Jeg har lige læst, at Europa snart vil få hellige krige, det er sgu noget snavs.

Men jeg er nødt til at tænke på mig selv og jeg vil ikke kloge den omkring politik, det er jo din afdeling.

Nu er det Lørdag d. 18 Marts. Musen og jeg sidder vanligt ved radiatoren. Hun ligger oven på den og jeg kan nå hende med den ene hånd. Jeg skriver og kigger lidt ud på Bella Sky-hotellet. Den bygning er så speciel, at det er værd at filme den fra alle vinkler. Min thriller tager så småt form i tankerne og Bella Sky vil blive omdrejningspunkt i historien.

Jeg har ingen cigaretter, så turen går nok til Nørrebro igen. Jeg har fået ny mobil, en Huawei, ikke lige din stil, men den er ret avanceret. Købte den på klods af min pusher.

Planen lige nu er Ærø. Jeg skriver mig op i en boligforening, der hvor Martin bor i et lille rækkehus i Æreskøbing. Så kan vi drikke os ihjel. Det skal nok blive hyggeligt. 

Nu er jeg småpanisk og roder efter skodder i skraldespanden.

Mit liv er blevet minimalistisk på alle måder. Tænk, jeg havde 50 par boksershorts inden jeg blev sat ud af fogeden. Nu har jeg 5 par. 2 tallerkener og et par plastikkrus.

Indboet er til at overskue, hvis jeg skal have det hele med til Ærø.

Åh, Gud hvor jeg savner dig. Jeg håber du passer på mig, så jeg ikke fucker mit liv mere op, end højst nødvendigt.

Jeg er hos dig i tankerne – hils nu alle der oppe, og vent på mig. 

Din Bad Boy for ever

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?