Kære elskede babysnut-engel.

Det er med blødende hjerte jeg skriver.  Mine tårer vil ingen ende tage, og jeg tuder hver gang jeg kører i bus eller tog. Det er nærmest pinligt. 
Og når jeg kommer hjem springer der en syndflod af tårer fra mine øjne.
Hvem bestemmer hvor meget jeg skal græde? Er det Jesus eller Gud?

Jeg har aldrig før fulgt med i en ballet, men de spiller Romeo og Julie i TV nu, lørdag d. 8 april og det er jo nærmest vores egen historie.

Åh, Gud, Dance me to the end of love ( l. Cohen) Men der er jo ingen ende på min kærlighed til dig, snut. Du er det fineste jeg ved. ( B. Afzelius) Intet betyder noget for mig længere, andet end vores elskede Mus og dig der oppe.

Jeg har en snedig plan om at leje min lejlighed ud til turister, og bo på Ærø i mellemtiden. Det kan give 3000 om ugen. Og jeg bliver snart grådig, den eneste ting der virker i denne verden.

Ballet er fantastisk, nu modtager de stående applaus. Det kunne være dig der var prima ballerina. Oh, man, alting gik forkert for både du og jeg. Vi havde talenterne men ingen opbakning fra vores dumme forældre.
 Men du tog sagen i egen hånd og sørgede for at vores liv alligevel blev luksus, med din stålsatte vilje.

Babysnut, du er en ener! Jeg har lært meget af dig og håber jeg kan bruge det resten af livet. Så bliver jeg nok rig. Det kunne du sagtens blive med alle din talenter.

Min økonomi kører med lodder og trisser, men Musen har hvad hun skal bruge, det er det vigtigste i mit liv. Jeg kan undvære mad i op til 3 dage, men det kan hun ikke. 

Nu har vi nået d. 9. April — den dag jeg blev besat af dig og vores 40 års dag. Var du ikke taget bort, kunne vi se frem til Guldbryllup.
Ikke at mærkedage betyder så meget for os, men alligevel.

I ugen der er gået har jeg været alene med Musen. Hansi er gået tilbage til sin kæreste. Så har jeg kunne læse og skrive i fred. Cool nok.

Ellers er der ikke sket det vilde, men i dag, søndag, mødte jeg Jens på den lille udendørs ved den gamle Slangerup station. Han gav en fadbamse og jeg fik fat i noget sort stads. Vi drak en til en tier på Ægirs og fyrede en fed i Lersøparken. Så gik vi i Netto og købte flanksteak, marineret, — vi var sammen i 5–6 timer, det var så fedt.
Bagefter tog jeg over til Lille Ole og røg ham skæv og drak billigbajer, men han kan ikke drikke det rævepis, kun Årgangsøl, hi hi.

Det er virkeligt opløftende at være sammen med Jens, så kan jeg snakke frit om dig. Og man må sige, at han kender dig, efter 37 år som venner.
Måske skal vi male hos ham og jeg. Jeg kører solo mht. udlejning af min flat, hvis jeg vil rejse. Baby, Im on my own.

For fanden, gid du var her. Vi har da stadig et par rejser til gode, ikke snut?

Jeg har besluttet at min dagbog slutter til sommer, så med held og lykke kan den udgives op mod jul. 
Derefter skriver jeg min thriller, der er du også hovedperson, ha ha ha. Oh, man. Jeg møder aldrig en som dig. 
Joe vil have mig til Thailand, men jeg må da lige skaffe mig en indtægt.

Babysnut, jeg føler smerter i min torso, så måske ses vi før end forventet. Du er min eneste i drømme, i livet og i døden.

Jeg drømte godt nok, at vi skulle have sex i en taxa, kender du det?
Åh Gud, lad mig skære det ud i geranium: Du er den eneste for mig, længere er den ikke, andet end til evigheden. 

En billion kys og kærtegn
Din Bad Boy For Ever

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?