Kære elskede babysnut-engel

Jeg er på Danmarksrejse; Silkeborg og Ærø og lidt af Sønderjylland.
Musen har jeg afsat hos en gammel kattemor, så hun får et godt efterår. Der er et par andre katte i hjemmet.
Nu har jeg al den frihed jeg har råd til og det er muligt, at jeg tager til Kroatien i September/Oktober.

Jeg fik en stor handyman-opgave ved en rig dame på Ærø. Desværre vandt brombærkrattene over mig og det var ikke godt nok, så jeg blev fyret. Der var ellers en masse håndværk der skulle udføres på et par af hendes huse.

Det startede fint med, at min hekseveninde kom til København og hentede mig. Som hun sagde: ”Ellers ville jeg ikke komme afsted” — hvilket hun nok havde ret i, da det var d. 31 Juli og pengedag.

Vi tog til Christiania og hun købte 100 gram hash. Derefter gik turen til Silkeborg, hvor heksen bor. Hun eksperimenterer konstant med vegetarretter og der manglede sgu ikke mad.
Hun har en ismaskine og vi fik midnats-is hver dag.
Det eneste problem var, at jeg ikke måtte drikke øl, eller anden alkohol, men det gik an. Hun ville uddrive min drukdæmon! Det var det rene L. Ron Hubbard.
Desværre skulle vi altid med bussen tilbage fra byen, på samme billet, så jeg fik ikke fisket i Guden-åen eller set byen, men jeg har jo været der før.

Eneste lyspunkt var en minikoncert med Gnags og Sanne Salomonsen på Torvet, hvor jeg måtte drikke 3 øl efter eget valg.
Men efter 10 dage fik jeg udlængsel igen og tilbød mig som handyman på en Ærøside på Facebook. Der fik jeg så det store havejob ved et gammelt hus, der trænger til en kærlig hånd.
Jeg kunne bruge huset og jeg lavede mad og sov på en briks. Ejerne har en virksomhed i Odense og ville først komme tilbage til Ærø efter 4 dage.

Allerede den første dag tog jeg ind til Æreskøbing og drak mig i hegnet med Martin i hans rækkehus. Det var usmart, for jeg fik ikke lavet en prut de første 2 dage – og fuck, hvor jeg ikke gad de kæmpe med de brombærkrat der skulle klippes ud fra hækken.

Jeg fik så ikke tjent de mange penge der lå i damens haver og huse, så jeg måtte låne en tusse af min bror. Martin var også flad og jeg gav ham et par hundrede.
Planen var at tage tilbage til Silkeborg, men på Ærøfærgen ringede Benjamin og inviterede mig til Sønderjylland. Jeg lugtede bajere og droppede heksen.

I øvrigt var heksens plan, at jeg skulle være husslave og påklædningsdukke – og hun er jo til S/M. Men så ville der også være mad og bonghoveder.
Livet er jo andet end hash og øl, men hos Benjamin er lige disse to ting vigtige. Fint med mig.

Det ser ud til, at jeg er nødt til at blive her i en måned mere – og der bliver nok ikke råd til at tage til Kroatien før Oktober. Jeg skal ned og bygge på vores hus.
Jeg tror det bliver en meget lang måned. Benjamin er også en dyr dreng, øl og hash er jo noget dyrere end mad og vand. Sådan er det med det.

Min lejlighed har jeg lånt ud for huslejen og lidt til, så jeg burde have råd til at rejse. Men du ved hvordan det er med mig. Jeg er en idiot til penge.
Jeg har stort set lånt det samme som jeg plejer at have i værtshusgæld, så hvis huslejepengene udebliver, er jeg på røven igen.

Hvordan går det deroppe mellem skyerne? Hvilken møntfod bruger I? Kan Jesus låne mig lidt mønt? Han kan bare sætte nogle Bit Coins ind på min konto.

Du skulle være med på denne Danmarksrejse. Det er fedt at rejse med tog. Det er der man ser mest af landskabet. Det er også cool at sejle med færge. 100 Kr. hver vej; Ærø/Svendborg. En hel del billigere end da vi tog turen i bilen.
Og jeg gav kun 115 Kr. for en togbillet fra Svendborg til Vojens. Pensionister; halv pris.

Jeg bliver simpelthen nødt til at udgive min bog om dig – og jeg skulle gerne tjene kassen på den.
Der er en fyr, der bor i Texas, oprindeligt fra Sønderjylland – som vil redigere mine griflerier. Jeg kender ham fra denfri.
Han vil blande mine street stories med mine breve til dig. Det er jo fint nok, for det hele handler om dig, anyway.

Ærø er nice, men forfærdeligt stille. Det er jo fint nok for en skribent, men hvordan ville det være for dig?
Her, — 10 Km. fra Vojens er der også stille, men her hilser man ikke på alle, det gør man på Ærø.
Men øen er så lille, at man dårligt kan være anonym – og stikker man næsen frem, skal der nok være nogle der kommer efter dig.

Summa summarum; jeg vil bo med dig i himlen. Jeg er bare lidt bange for chefen, han vil åbenbart ikke tale med mig. Han svarer ikke når jeg taler til ham.

Jeg har fået nok af Islam og vi er ved at opbygge en borgerkrig i Europa. Der er muslim-optøjer rundt omkring og daglig terror.
Idioterne kører lige ind i en menneskeflok i en stor bil og fanme om ikke det lykkedes nogle at dræbe 80 fodgængere i en Hi Ace. Det er sgu vildt.

Her i Danmark er vi på vej med et burkaforbud. DF vinder indpas og det gør højrefløjene i EU også.
Men tænk, at islamister vil føre hellig krig i Europa? Så kommer de da galt afsted, men de tager jo uskyldige tyskere og andre med i døden. Og farlige personer fra Syrien sniger sig ind i Tyskland som flygtninge.
Det er en spændende tid vi  lever i, men også meget farlig. Man ved jo ikke om der sprænges en bombe lige pludseligt – også Danmark er jo mål for terrorister.

Det hele er så langt ude, at man må væbne sig med galgenhumor. Et dansk eksempel er, at en tosset opfinder har dræbt og parteret en svensk journalist og dumpet hende i havet, fra sin hjemmebyggede ubåd. Manden er jo fuldstændig forrykt og kom med søforklaringer, indtil politiet fandt beviser. Og politiet var virkelig på stikkerne og opklarede det hele i løbet af en uge. Meget kompetent.
De kalder ham Raketmadsen, fordi han også har bygget raketter. Tænk hvis han havde bygget en atombombe?

Yahya Hassan skrev et langt indlæg på Facebook, om hvor hårdt Raketmadsen vil få det i fængslet. Selv de pædofile vil være over ham. Yahya sidder selv inde, fordi han skød en fyr i foden. Andre unge muslimer er jo efter ham på grund af hans digtsamling. Jeg tror det er misundelse, for det er fucking svært at udgive en digtsamling og tjene kassen på den.
Yahya har et velfunderet stort sprog, men er fanget mellem to kulturer. Det er sgu nok ikke særligt rart. Og selvom jeg punkede ham på Facebook, fordi han punkede Roskilde Festivalen, -  så kan man ikke tage hans talent fra ham.

Tilbage til jeg. Lille mig. Min virkelighed er begrænset af min økonomi og jeg lever det halve af tiden i cyberspace. Men jeg får da skrevet lidt ind i mellem.
Nu har jeg været på farten i en måneds tid, og har stadig ikke gået tur i skoven. Benjamin har en lille skov lige 30 meter fra huset. Så må jeg jo tage turen alene, hvis han ikke gider.
Pudsigt nok havde heksen også en skov lige ved boligblokkene – og den så jeg heller ikke.
Jo, men jeg kan da godt foretage mig sunde og fornuftige ting, selvom jeg drikker og ryger hash.

Babysnut, jeg havde aftalt med Caspar, at vi skulle op og kigge til dig d.18. August; den dag du drog afsted for 2 år siden. Men så kom rejsen i vejen, det vil sige, at jeg besøger dig på din fødselsdag, du bliver så 61 til November.

Åh, Gud hvor jeg savner dig. Jeg havde sådan glædet mig til at leve på landet med dig. Og jeg tror du kunne have fået et bedre liv med frugt og helsejuice, men sådan blev det ikke.
Jeg har stadig ikke lyst til andre piger og så længe jeg skriver til og om dig, bliver der nul hanky panky med andre.

Lille engel, giv mig et tegn — og ikke flere hvide fjer. Vær min vogter og beskytter, som jeg også ville være for dig.

Jeg vil altid elske dig; til min dødsdag og på den anden side.

Hils vores kære; min lillebror Michael, min far og mor, Kim Allan, din mormor og din far og mor – pudsererik og alle de andre.

Pas på dig selv og de andre små engle.

1000 kys og kærtegn.

Din Bad Boy for evigt

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?