Kære elskede babyengel

Så er jeg landet hos heksen i Silkeborg igen. Vi spiser konstant, nærmest vegansk. Hun har også en lille juicer, så jeg er i gang med det sunde. Jeg ryger ude i den minimalistiske have, hvor hun har plantet både æbletræ, tomater og urter. Jeg må ikke drikke og har været her en uge. Heksen har hekserøg nok, det giver et andet perspektiv mht. afhængighed. Hun ”behandler” mig for druk og jeg prøver at styre hendes sukkerafhængighed og de fede ting må hun minimere. Hun skal tabe 40 kilo, så hun kommer ned på 60. Det tager jo nok et halvt års tid, men så langt kan jeg ikke se frem.
Så jeg er altså tørlagt. Forfærdeligt ord.  Men om lørdagen må jeg drikke 2 øl eller en halv rødvin. Jeg valgte rødvin i går og det er dejligt ikke at vågne med tømmermænd. Vi smovsede i en julemiddag med flæskesteg, kartofler, brune kartofler, rødkål og surt. Bare for at pjække fra det veganske en enkelt dag om ugen.
Vi gider ikke noget stress, men jeg er efterlyst af politiet fordi jeg ikke mødte til en retssag, så jeg skal til København så snart som muligt.
Jeg har brugt 30 timer på at samle og redigere alle mine street-stories og brevene til dig i en fil, der fylder 127 sider – så der er ikke langt til målet. Tror såmænd jeg bliver færdig i løbet af en uge, fordi jeg er bannet på Facebook i en uge for at vise røv. Heksen tog et pix af mig i badet. Røvbilledet slog jeg op på Paterens blog og der gik 3 minutter inden FB fjernede det og straffede mig. Jeg kan godt gå på FB, men kan ikke skrive opslag og kommentarer.
Heksens hybel er et frikvarter fra mit tuderi, men jeg klemmer en tåre mens hun tager en morfar – og specielt når jeg retter i ”Min Gyldne Engel.” Hver gang jeg læser den er jeg tilbage til d. 11 August for 2 år siden, hvor du blev indlagt på intensiv.
Vejret er det modsatte af September sidste år. Koldt, blæsende og regnfuldt. Og jeg har mistet mine sko på nær mine sandaler. Mine vinterstøvler står et sted i København. Dem henter jeg, når jeg skal vise mit fjæs i retten så efterlysningen kan blive ophævet.
Det er lidt underligt, for jeg har ikke haft tid til at græde så meget. Jeg hjælper jo til med husholdning og det hele. Og nej, vi har ikke sex, men det kommer måske, når hun er nede på 60 Kilo, ha ha. Hun er meget inde i alle de urter jeg skal bruge til mine helsejuicer og vi leger konen med æggene når vi planlægger vores vej mod stjernerne.
Yderligere låner hun mig penge til rejse og mit forbrug. Der er vist nogle der gerne vil snyde mig for 7K men det ser jeg på, når jeg rammer København.
Alternativt kan jeg overvintre hos Benjamin, eller finde noget billigt på Ærø. Nu må vi se. Hos Benjamin vil den stå på dagligt druk, men han har ytret ønske om støtte til at tage et kørekort. Han har jo købt sin Volvo, den står i en lade. Hvis jeg pendler mellem Heksen og Benjamin, kan jeg drikke og ryge tjald hos ham, men være sund hos Heksen. Men jeg har erfaret, at det er nemt at skuffe folks intentioner om, hvordan jeg skal leve mit liv.
Jeg er sgu pisseligeglad, jeg har flere mål og at rejse er et af dem. Måske tager jeg en tur over Berlin, når jeg skal til Kroatien. Freja smed 300 ind på min konto og jeg kan bare betale når jeg har råd. Hun har lige så skælmske øjne som du, snut – hun er også skorpion, 30 år – og har sit eget translatør-firma i Berlin.
Nu ved jeg godt hvad du tænker, men hun er lige blevet gift – måske med en pige. Eller en fyr på sin egen alder, men vi har jo ”kendt” hinanden i en del år og vi følger hinanden på FB.
Det er ret godt, at jeg er; æv – tørlagt! Det giver mig et vist overblik, når jeg redigerer, — supercool. Jeg er nået længere end jeg havde regnet med – og tanken om at projektet ville kuldsejle var der, men nu kører det. Det er så bare ærgerligt, at du ikke er her, hvis jeg får min debut.
Babysnut, du må ikke tænke bad shit om mig – lige gyldigt hvad der sker og hvem jeg er sammen med, — så er du konstant i mit hoved. Og jeg er ikke nogens loverboy. Jeg er stadig til dels impotent og min psykofarmaka påvirker min libido.  ”Just too bad, if love turns around, but still lovin’ an Angel.”
”Still crazy after all these years” Paul Simon.

Åh Gud, nu slår min sorg igennem igen og tårerne siler ned ad kinderne og dugger mine læsebriller. Heksen er i karbad med essentielle olier og chilli. Jeg er begyndt at børste tænder i kokosolie og bagepulver. Så må vi se, om man virkelig får hvide tænder om en måneds tid? Synes jeg havde noget lungesnavs, men allerede efter en uge på vegansk kost og juice er jeg rask og smukkere. Ha ha. Nå, men Lørdag er der kød, slik, kage og vin, trala lu la lej. Æv, der er seks dage til næste Lørdag.
Babyengel jeg ved, at du vil unde mig at få succes. Tænk, hvis du var her til at bruge alle de penge jeg måske får ind. Jeg ville såmænd give dig alle sammen, du har fortjent dem. Teknisk set kunne vi være rige, men jeg vil slet ikke bebrejde dig for dine dispositioner, f.eks; at bruge 30 K på Bølledyret og alle dine dyre hardware-indkøb. Jeg var også et fucking fjols med arvepengene, men vi har da hygget os, har vi ikke?
Som du selv sagde en gang; ”at du ikke ville gå nysgerrig i graven.” Jeg har samme følelse og det bedste ved at være 60 er, at jeg har gjort op med min sexomani – jeg tænker slet ikke på det, næ, jeg tænker på mine projekter, din familie og min egen familie. Der er nødt til at ske noget inden jeg stiller træskoene, samme sted som du smed dine ballerinasko.
Benjamin ringer 3 gange om dagen, lidt træls. Jeg har ikke mere taletid og må finde en mere permanent løsning. Men ved ikke rigtigt hvilke selskaber jeg ikke skylder penge.
Sig mig, bliver det koldt oppe ved jer om vinteren?
Du må ikke tro, at jeg ikke savner Musen, men hun har det godt hos sin kattemor. Hun kunne som sådan godt have været med. Benjamin har 2 besøgskatte, den var måske ikke gået, men Heksen har Grum og ham har Musen været sammen med i November sidste år. Men nu er jeg totalt uafhængig, bortset fra en lille gæld til min velgører.
Jeg må lære at sætte tæring efter næring, ellers kommer jeg aldrig videre.
Babyengel, jeg er i syv sind. Er du der eller ej? Stephen Hawking, ham den kloge videnskabsmand, der sidder i rullestol og taler gennem en maskine – han siger, at videnskaben påviser, at vi stammer fra stjernerne – og der er ingen Gud.
Men hvad så med Jesus? Levede han eller ej? Jeg er ret sikker på, at Muhammed har levet, men han havde vist en vævefejl i badehætten. Det siger en klog mand i Information, som selv har været troende muslim.
Jeg vælger at tro du er der et sted, som de kloge alternative siger. Jeg vil helst ikke have, at Heksen ”taler” med dig, så får jeg nok mere tvivl.

Well, babysnut, things happens and then you die – jeg har været ædru i en uge, så tager jeg den her fra.

Godnat, min lille engel – jeg vil drømme om dig igen i nat.

Hils vore kære, du er savnet og ingen har glemt dig.

1000 kys og kram
Din good, bad boy for evigt

The following two tabs change content below.

Andiman

Nyeste indlæg af Andiman (se alle)

Har du noget at bidrage med?